2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه روشی درسته اخه

هرکسی باید روش خودشو پیدا کنه و انعطاف پذیر باشه

مثلا تو مدرسه به دوستی داشتم هرروز هرروز میخوند ولی نمرش از من که دقیقه نود و شب امتحان بودم کمتر میشد

مثلاً ریاضی رو خودش حل نمیکرد خیلی مهمه تو ریاضی یکبار دیگه خودت سوال حل کنی حتی اگه بلد بودی و برای فیزیک و مسایل شیمی هم صادقه

دروس حفظی حتما باید مرور بشه وقتی خوندی

از همه مهم تر باید ذهن درگیری نداشته باشه تا آرامش کافی برای پردازش به درس خوندن داشته باشه...

متأسفانه خیلیا مورد آخر ندارن و به خودشون میگن ما خنگیم که هرچی میخونیم یاد نیمگیرم

هرکسی باید روش خودشو پیدا کنه و انعطاف پذیر باشه مثلا تو مدرسه به دوستی داشتم هرروز هرروز میخوند ولی ...

من تلاش میکنم..واقعا هم میکنم

ولی ناراحت میشم وقتی نیم یا یه نمره غلط دارم..یا از سر استرس وسط امتحان محاسبات ساده رو قاطی میکنم یه چیزی در حد مخرج مشترک گرفتن!

هرکسی باید روش خودشو پیدا کنه و انعطاف پذیر باشه مثلا تو مدرسه به دوستی داشتم هرروز هرروز میخوند ولی ...

من مورد آخری ام ذهنم درگیره و همیشه فکر کردم خیلی خنگم که درسو نمیفهمم و حفظیات و دروسی یاد گرفتنی رو یاد نمیگیرم و هیچی حفظم نمیشه

من مورد آخری ام ذهنم درگیره و همیشه فکر کردم خیلی خنگم که درسو نمیفهمم و حفظیات و دروسی یاد گرفتنی ر ...

دقیقا شما مشکلت همینه وگرنه اصلأ هیچکس خنگ نیست یعنی آیکیو در حد یادگیری صحبت کردن تو دوران کودکی بوده که اون خیلی خیلی سخت تر از درس های الان بوده برامون

توهم بزن گوگل ببین برای درگیری ذهنی هنگام درسخوندن چه راهکار هایی میدن همشون رو امتحان کن ببین کدومش جوابه