2777
2789

سلام.بیست و چهار روزه عمل کردم.دارم داغون میشم.بینیم خیلی بزرگه.حس میکنم دکتر هیچ‌کاری نکرده.هیچ‌قوسی نداده.میدونم دیگه ورم نیست روی بینیم قوس نداره...سر بینیم خیلی بزرگ و قلمبه و زشته...ازش متنفرم...خیلی ب دکترم گفتم بینیمو‌ کوتاه کن انگاری بلندترش کرده.میخاستم ببینم سوهان کشی چیه؟

چکارباید بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل دماغ صبر زیادی میخواد عزیزم ۲۴روز ک خیلی زوده برا قضاوت

مگه ورم چقد کوچیکتر میکنتش؟...شنیدم فقط چند میل ..اما حس میکنم روش دستم ب استخون میخوره و ورمی نداره.خیلی نگرانم.

تا شیش ماه تا یکسال ورم شنیدم یه امپولایی هم باید بزنی برای ورمش چند دوره خیلی عجله داری 

اون روزی ک گچش رو برداشتم خیلی بهتر بود هرچند همونوقتم بزرگ بود.

مگه ورم چقد کوچیکتر میکنتش؟...شنیدم فقط چند میل ..اما حس میکنم روش دستم ب استخون میخوره و ورمی نداره ...

نگران نباش عزیز دلم ای بینی ماه ب ماه تغییر می‌کنه اصلا نمیشه الان قضاوت کرد عمل بینی صبوری می خواد

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
وای دارم دیوونه میشم حتی نمیتونم تصور کنم بدون چسب برم بیرون...همه بهم میگن هیچ تغییری نکرده

منم همه این روزا رو گذروندم عزیزم یه تایمی افسرده هم شدم😅😅ولی میگذره صبر داشته باااااش

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
منم همه این روزا رو گذروندم عزیزم یه تایمی افسرده هم شدم😅😅ولی میگذره صبر داشته باااااش

اخه روی بینیم دست ک‌میزنم حس میکنم رسیده ب استخون..جایی برای کوچیک شدن نداره..ینی حس میکنم از بلندیش کم نشده وهیچ‌قوسی نداره....

اخه روی بینیم دست ک‌میزنم حس میکنم رسیده ب استخون..جایی برای کوچیک شدن نداره..ینی حس میکنم از بلندیش ...

بینیت استخوانی بود یا گوشتی؟