2777
2789
عنوان

چقدر ذوق دارم ❤😁

244 بازدید | 20 پست

من و رلم سر یه چیز خیییلی مسخره کات کردیم !دوساله از هم جدا بودیم!دوماه پیش فاللوش کردم!انگار علاقه نشون داده!دلم پیششه!نمیتونم ته دلش چه خبرع!ولی استوریاشو چک میکنم انگار منو خیلی میخاد!چون همه فالورراش پسرن الی من!امروز تصمیم گرفتم بخاطر دل خودم فقططط یه جعبع شکولات و یه شاخه گل و یه کارت پستال بفرستم با اژانس محل کارش!ببینم چیکار میکنه!کلا کارهای هیجان انگیز فانتزی عشقولانه رو میپسندم!دوس دارم حتی برای ۱ روز  هم که شده بازم ببینمش و دوستم داشته باشع!کلی ذوق دارم !❤دعا کنین اون چیزی که میخوام بشه!!!!..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اگه قراره با هم خوشبخت شین بازم به هم برسین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

تو که فالوش کردی بزار خودش بیاد جلو که همین اتفاقاتی که میگی بیافته وگرنه اینجوری خودتو میندازی گردنش صبر کن فقط

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

منم این روزانه های عاشقی رو دوسدارم 

کلاااا تو زندگیت کاری رو بکن ک حالتو خوب میکنه بشررررطی ک درگیر باید و نباید نشی بعدش 

توقع هم نداشته باش 

صرفا بخاطر حال خودت یکاری میکنی بدون انتظار و توقع 

کار جایی خراب میشه ک میخوای یه چیزی رو به زور به خورد کسی بدی 

...
منم این روزانه های عاشقی رو دوسدارم  کلاااا تو زندگیت کاری رو بکن ک حالتو خوب میکنه بشررررطی ک ...

عزیزم اصن ری اکشن ایشون برام اهمیتی ندارع!فقططط خودم میخوام خوشحال باشم و از زندگی لذت ببرم