ما ۴ تا خواهر هستیم همه ازدواج کردیم برادرم تک پسره خدا بعد از ۴ تا دختر این پسر روبعد از ۲۰ سال به پدر مادرم داده خیلی خیلی برای خانواده و طایفه عزیزه فوق العاده پسر مودبیه از این پسرای امروزی نیست که اهل رابطه با دخترا باشه همش سرش توی درس و کتاب بوده رشته اش تجربی بود ما دوست داشتیم پزشکی بخونه اما خودش دانشگاه افسری نیرو هوایی رو انتخاب کرد الان درسش تموم شده و سرش به کارش گرمه انتخاب همسر رو به ما سپرده تا حالا تجربه خواستگاری رفتن نداشتیم از شما دوستان عزیز میخوام تجربتون رو در اختیارمون قرار بدید با چه خانواده ای باید وصلت کرد با چه خانواده ای نباید وصلت کرد نمیخوایم یه دختر و خانواده بد گیرمون بیاد خودمون خانواده فوق العاده آرام و اهل ادب و احترامی هستیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظر من باید خودش یکیو انتخاب کنه ک دوسش داشته باشه دوس داشتن خیلی مهمه
اگه پسرتون سربه زیر و صاف و بی شیله پیلس حتما حتما دقت کنید یه دختر صاف و دلپاک مثه خودش پیدا کنه.
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂