2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشاالله  شما آمپول زدی عزیزم؟

سلام عزیزم تنبلی داشتین شما؟ 

چه داروهایی مصرف کردید این ماه ؟

روز ۱۲ هم بی بی زدید یا نه؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تنبلی داشتین شما؟  چه داروهایی مصرف کردید این ماه ؟ روز ۱۲ هم بی بی زدید یا نه؟

نه عزیزم مشکلی ندارم برای شانس بارداری بیشتر دارو استفاده کردم 

_لتروزول ازروز سوم پریودی روزی ۲تا قرص تا۵روز

_آمپول سینال اف ۲عدد،،، روز ۸و۹پریودی دور ناف زدم 

_بعد روز ۱۱سنو دادم ۲تا فولی ۱۸ و۲۰ داشتم 

_روز ۱۱پریودی آمپول hcg  دوتا عضلانی زدم باهم

_همون شب وشب بعدش و۲تا یک روز درمیون اقدام کردم،، که کلا میشه ۴بار

_روز ۱۵پریودی هم دوفاستون شروع کردم شبی یکی به مدت ۱۰روز

و کپسول ماکاویت اف هم هرروز یک عدد میخوردم

من از روز ۱۰ هرروز بی بی گذاشتم، روز ۱۰ اولش منفی بود اما بعد ۲۰دقیقه هاله خیلی کمرنگ فقط تونور پیدا بود دیدم روز بعد ۱۱بعد آمپول این هاله یکم پررنگ تر شد اما باز دیدنش سخت بود

روز ۱۲بعد آمپول هاله کمرنگ بود اما صورتی بود وباچشم دیده می‌شد

روز ۱۳ یکم پررنگتر شد روز ۱۴ و۱۵ واضح بود روز ۱۶ و۱۷ هم زدم که عکسشو بالا گذاشتم

نه فعلا اول پریودم میخوام اگه خدا بخواد با آمپول برای دختر اقدام کنم فعلا که سردرگمم که چه زمانی برا ...

انشاالله این ماه باردار بشی

برای شانس بارداری دختر باید بدونی روز تخمک گذاری کی هست وقبلش ۳روز یا چهار رو قبلش اقدام کنی