2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید در به در کار جاهای خصوصی باشی 

چ رشته ای جز این و فرهنگیان و وکالت و روانشناسی خوبه؟

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
اگه نرم افزارهای مربوط ب بازار کار رو یاد بگیری خوبع من دنبالش نرفتم  چون علاقه ای نداشتم&nbs ...

میگن شغل نیست براش . 

بجز این و چن تا رشته ای ک گفتم بالا بجز اینا چی خوبه پس

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
من توی دیوار میزنم حسابدار میخوان ولی اشنا با نرم افزار 

حالا موندم شغل خوبی هست یا نیست 😐😶

من فقط بگم رشته بابام بود لیسانسم گرفت و موقعیت کاری هم براش پیش اومد ولی نرفت رفت توکار ساختمون ساز ...

بنظرت میارزه خوندنش؟؟ 

حقوق خوبه ولی عرضه بابا میخواد و روابط اجتماعی  اگه نه هرچیزی به آموزش پرورش بخوره فقط بخون

نه وکالت علاقه ندارم .. 

کاش انسانی یکم تنوع داشت رشتهاش .