2777
2789

بچه ها لطفا صبورباشین...

تند تند تایپ میکنم..غلط املایی داشتم ببخشید...

جوابارو بعد تایپ میدم...

❤️❤️🌹❤️❤️

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

از بچگی دختر شیطونی بودمو همیشه شلوغ بودم..

شجاع و نترس...

همرو با زبونم خام میکردم...

کل بچه هارومیترسوندم از جن و همه چی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خببببببببب

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ازهیچی نمی‌ترسیدم...

زمان بچگیم ن اینترنت بود ن گوشی...براهمین پای حرفایی بزرگترها میشستمو ازشون درمورد جن و ارواح و فلانو فلان می‌پرسیدم..هی میگفتن میترسی نگیم..منم با علاقههه میگفتم نه بگین نمی‌ترسم...

خلاصه چنتاهم روش میزاشم و میرفتم ب بقیه بچه ها میگفتمو همشون میترسوندم حسااابییی

خلاصه بچگیم گزشت باهم شیطنتا...ی مهمون بیچاره از دست من عاجز میشد بچش نیومد خونه ما..حتی اگر بچه ش دوسه سالی هم از من بزرگتر بود باز من میترسوندمش...

رسیدم ب دوره ی دانشجویی...دختر خیلیییی شجاعی بودم..گاهی وقتا توخونه۲۵۰متری مامانمینا راحت تنها ی هفت می موندمو مشکلیم نداشتم...ن میترسیدم ن چیزی تازه لذت خاصی هم داش

خلاصه اون زمان بیشتر تلگرام بود منم برحسب علاقم میرفتم تو کانالهای ترسناک...

اسم کانالارو سعی میکنم نگم هرچند مطمعنم الانم هستن...

عضومیشدمو هرثانیههه باعشق مبخوندمسون..

حتی تو کانالا طلسمو همه چی میزاشتن..من حدی نمیگرفتم..

ی شب تنها بودم ...تو اون کانال عکس ی طلسمی فرساد مدیر کانال و نوشت بود فکرکنم برای دیدن جن و فلانه

هی زل زدم ب تصویره و با انگشتم روی فرش کشیدمش ..حتی فکرکنم مدیرکانال هشدار داده بود جدی بگیرین و فلان...من ب مسخره گرفتنش..هی طلسمارونیفرساد ومن میدیدمو چیز خاصی نمیشد..خلاصه اون طلسمرو کشیدم رو فرش..با انگشتم ..تنبلیم شد برم خودکاراینابیارم...بعد باخودم دقیقا همین جملروگفتم..دیدی همش چرتو پرتن و همچین چیزی وجود ندارند وخندیدم