2777
2789
عنوان

پسرم تک فرزنده دلش خواهر برادر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 71 پست
اینا که گفتی ویژگی های منه  و خیلی از اطرافیان  . خودخواه بودن بهتر هروز تنش اعصاب داشته. ...

کتک کاری برای چی!!!! 

ب هرحال بچه ها باید با هم بخندن 

دعوا کنند بازی کنند تا رسد کنند و یاد بگیرند زندگی کردن چه مدلی هست . اگر از کودکی بی چالش بزرگ بشن ک تو بزرگسالی هم قطعا برای حل مشکلاتشون ب مشکل خواهند خورد .

البته باز این هم قانون کلی نیست ک تک فرزندها موفق نیستند 

اما بررسی ها اینو میگه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتی ویژگی های منه  و خیلی از اطرافیان  . خودخواه بودن بهتر هروز تنش اعصاب داشته. ...

خب همین دعوا کردنا و جنگیدنشون باهم خوبه براشون ،بزرگ میشند برا مشکلات آینده آماده هستند لوس وننر بار نمیاند

روشنفکرای عزیز بد نیست نظر تک فرزندها رو که الان دیگه بزرگ شدن و سر وسامون گرفتن هم بدونیم!هیچ کس جای خالیه یک خواهر مهربون و صمیمی رو که ازهمه بیشتر درکت میکنه رو نمیگیره! جای خالیه یه داداش که مثل کوه پشتت باشه و نذاره آب تو دلت تکون بخوره رو هیچ شوهری نمیتونه پر کنه!حتی اگر بهترین باشه! حالا بردار زاده و خواهر زاده که دیگه جای خود دارند!

روشنفکرای عزیز بد نیست نظر تک فرزندها رو که الان دیگه بزرگ شدن و سر وسامون گرفتن هم بدونیم!هیچ کس جا ...

هرچه تک فرزند دیدم موفق بوده و راضی. گور پدر تنهایی 

سر به تن خواهر برادر بد نباشه 

باز هم بهتر از تک فرزند یه. من و داداشم دشمن خونی هم بودیم. الان تماااام زندگی من بچه هاشن، تمام زند ...

میخوام سر به تن خواهرام نباشه 

اونا هم همین زطورن 

تمام سال یکی نیس باش خرف بزنم 

تمام روز داخل نی نی سایتم 

همیشه میگم  تک فرزندی خودخواهی والدین هستش  اگر شرایطش رو داری اقدام کن . سنتون هم ک خیل ...

همش میترسم به دردسر بیوفتم سر پسرم سم کم بود هیچی از بچه داری نفهمیدم کمک هم داشتم پسرم هم خیلی اروم بود ولی الان میترسم آرامشم بهم بخوره از بچه های لج باز و گریه ای حالم بهم میخوره 😓😫

سنی که نداری . من و خواهرم باهم ۱۸ سال تفاوت سنی داریم انقدر دوسش دارم مثل بچه ی خودم 

اخی چه جالب پسر منم عاشق بچه هاست کلی با بچه های کوچیک وقت میگذرونه و از بازی کردن باهاشون لذت میبره