2777
2789
عنوان

پسرم تک فرزنده دلش خواهر برادر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 71 پست

نه خوبه من پسرم11سالش بود که دخترم رو به دنیا اوردم، خیلیم به درد هم میخورن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با برادر بزرگ ترم ۴ سال و با بردار کوچکترم ۱۳ سال تفاوت سنی داریم

هرجفتشون عشقمن زندگیمن خدارو هرروز واسه داشتنشون شکر میکنم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

من بچه سومیم خواهرم ازم ۱۳ سال بزرگتر داداشم ۸ سال همه مون باهم خوبیم من با خواهرم خیلی خوبم عاشق همیم خاله شدم داداشمم دوس داریم اما همش میگه کاش ی داداش داشتم تنهام بیرون

منم با داداشم ۱۵ سال اختلاف سنی دارم!!

عملاً من نقش مادری براش داشتم الانم بگم بیا با من بریم اون سر دنیا میاد بدون وابستگی به پدر و مادرم....تو سنای بالای ۳۰ شاید به درد هم بخورن که کلاً بچه آوردن برای دل اون یکی بچه نباید باشه....الان پسرِ همسرمم که از ازدواج سابقشه ۱۴/۱۵ سالشه و من باردارم عاشق تک فرزند بودن بود اصلاً نمی گفت تنهام ولی از وقتی من باردار شدم از من بیش تر ذوق داره فکر نمی کردم براش مهم باشه چون تو تنها بودن بلده چه جور خودشو سرگرم کنه‌.

❤️❤️ 

من دختر بزرگم کلاس چهارمه کوچیکه تازه سه سالو تموم کرده رفته تو چهار سال 

خیلی باهم رابطه خوبی دارن وقتی باهم هستن کیف میکنم یواشکی زیر نظر میگیرمشون مثلا وقتی فیلم میبینن درموردش باهم میگن و میخندن خوشحالم ک دراینده تنها نیستن و همدیگه رو دارن 😍

بهشت بی کسی  خودخواه بزرگ شدنشون  و طلبکار بودن همیشگی شون از اطرافیان و زندگی  هم ...

اینا که گفتی ویژگی های منه  و خیلی از اطرافیان 

. خودخواه بودن بهتر هروز تنش اعصاب داشته.. بهتره هرروز کتک کاری کردن.. بهتر هرروز سردرد از تنشای بی مورد. بهتر از حس حسادت.. بهتر از تمام این هاست 

الان که بدرد همبازی بودن نمیخوره ولی وقتی بزرگ بشن بدرد هم میخورن منم با خواهرام 9،11سال اختلاف دارم بچه بودم اونا بزرگ بودن همبازی نبودیم ولی الان هوای همو داریم هرجا هرکدوم مشکل داشته باشیم میدونیم یکیو داریم 

در ضمن من 35 سالمه تو فکر چهارمی ام 😁😅🙈

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

منم دخترم ۱۲ ساله بود پسرم بدنیا آمد الان دخترم ۱۷ ساله شده همش با درس و کلاس و کارای خودش مشغوله و من مرتب با پسرمم باهم نقاشی میکنیم بازی میکنیم آشپزی میکنیم دخترم گاهی میاد پشیمون میگه مامان یادمه که با منم همین کارا میکردی

دخترم میگه نمیتونم دنیای بدون داداشم تصور کنم

بر خلاف کسانی که میگن فاصله سنیشون زیاده من بشدت راضیم 

برای هردو تونستم وقت بذارم