2777
2789
عنوان

با پول من ماشین خریده یواشکی زده بنام مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 108 پست
ممنون عزیزم⚘⚘ جدیدا تو فکر اینم دفاع شخصی یاد بگیرم به نظرم باعث میشه قدرت و ارامش قلبی داشته باشم

خیلی عالیه 

اعتماد به نفستون بالا میره 

کلاسای هنری هم شرکت کنید تا روحتون سریع تر ارامش بگیره 

خیلی زیاد کمک کننده اس 

منم دوره ای که افسرده بودم همین معاشرت توی کلاسا نجاتم داد

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شجاع بودن با منم منم کردن وقتی بیرون گودی فرق داره شما شجاع باش

تینا برمیگرده به خودشناسی شما شاید هیچ آگاهی از علاقتون ندارید نمیدونید اگر الان اینو میخواید آیا دوساله بعد قراره بخواید یا نه اما کسی که کامل خودشو میشناسه ونمیدونم شجاع همه جا همینطور براش خواهدبود

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خیلی عالیه  اعتماد به نفستون بالا میره  کلاسای هنری هم شرکت کنید تا روحتون سریع تر ارامش ...

من تو جهنم بود و الا انگار معجزه شده و نجات پیدا کردم 

به همین فکر میکنم برام شادی اوره

ولی اگه صادق باشم درس های خوبی گرفتم

من تو جهنم بود و الا انگار معجزه شده و نجات پیدا کردم  به همین فکر میکنم برام شادی اوره ولی ا ...

خداروشکر که الان خوبید 

بهترینا در انتطارتونه 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

پول وام خواهر برادرتو دادی به شوهرت! اونا لطف کردن به شما شما دو دستی تقدیم شوهرت کردی که مثلا عزیز بشی واسش! این شوهر کلا شخصیتش مشخصه همینه وفتی میگی گوشیو اپل واچ واسه خودش خریده بعد ماشین ، یه ساعتم خریده که دهن شما رو ببنده کلا شما فکر میکنی شوهرت سادس و خانوادش هفت خطن در صورتیکه شوهرت هفت خطته و بکن... تا شما مظلوما نباشید همچین ظالمایی به وجود نمیان ، من جات باشم خانوادمو میندازم به جونشون که وام گرفتن دادن به شما، واقعا متاسفم واسه شما که اینطوری از خانوادت سواستفاده کردی دادی به شوهرت که اینم بشه نتیجش! وای اعصابم خورد شد چطور با همچین آدمایی زیر یه سقف میمونید!

کلا خوبی بیش از حد سوءتفاهم میشه حالا هرکی باشه 

بله ولی ذات مرد اینجوریه که با هزینه دادن بیشتر قدر زن و زندگیش رو می‌دونه اصلا دوست داره و نیاز داره برای یک زن هزینه بده و ازش حمایت کنه هزینه و حمایت هم فقط مادی نیست همه جور هزینه ای

وقتی بهش اجازه نمیدیم برامون هزینه بده دیگه خودمون هم مقصریم داریم اون رو از اصلش دور میکنیم اون هم برای ارضای این نیازش می‌ره ناز یک زن دیگه رو می‌کشه که اینجا مادرشوهر استارتره

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
عزیزم خب وقتی داماد خودش داره باید اول بذارید خودش خرج کنه وگرنه باید منتظر این قدرنشناسی ها ازش باش ...

دقیقا همینطوره مرد هر چی بیشتر واسه خانوادش تلاش کنه و خرج کنه قدرشو بیشتر میدونه ، تا اینکه دستش تو جیب خانواده زنش باشه و توقعش بالا بره که بعد نتونن جمعش کنن و شاخ بشه واسه دخترشون، فکر کنه چه تحفه ایه

پول وام خواهر برادرتو دادی به شوهرت! اونا لطف کردن به شما شما دو دستی تقدیم شوهرت کردی که مثلا عزیز ...

عزیز بشم!!!!

من توضیح دادم تو چه  شرایطی بودیم

منم از خانوادم پول نخواستم خودشون زدن به حسابم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

دوستان من اینا رو به خانوادم نگفتم تا بیشتر از این غصه دار نشن

اینحا گفتم کمی سبک بشم

فعلا همه فکر و ذکر من بچه ام هست

لطفا دعا کنید خدا به دل شکسته من نگاه کنه و دخترمو شغای کامل بده

چرا شما پولایی که خانوادت بهت میدادن میدادی به شوهرت؟!

به شوهرم ندادم

اون پول صرف عزینه بیمارستان شد که بعدا بیمه برگردوند

ی بخشیش هم بابت پول پیش خونه بود که اونم صاحب خونه قبلی بعد از دو ماه پولمون رو داد

پول وام خواهر برادرتو دادی به شوهرت! اونا لطف کردن به شما شما دو دستی تقدیم شوهرت کردی که مثلا عزیز ...

اپل واچ نخریده

اسمارت واچ و گوشی اندروید خریده