2777
2789
عنوان

با پول من ماشین خریده یواشکی زده بنام مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 108 پست
اوه اوه چه پرو من بودم گیسشو می‌کشیدم 

منم بودم قطعا میزدمش 

حداقل موهاشو تا تو خیابون میکشیدم 

بدون خبر قبلی و وقتی که تنها بود

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
بله مجردم  وانقدرخودشناسی دارم که میدونم قراره بعدها چیکارکنم چرا دیدرو محدود میکنی دنیارو به د ...

ازین حرفا خیبیا مجردی زدن و تو واقعیت نتونستن کاری کنن هیچوقت تا توی موقعیت نیستی منم منم نکن و الا سرت میاد بدترش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه نیستن  خودتون با رفتارتون تایین میکنید که میخواید تو سری خور باشید یا نه  امیدوارم ن ...

چند وقته کاملا متفاوت رفتار میکنم

خودمم متوجه شدم اشتباه از منه 

تقریبا یه ساله جداشدم .

خودمو نجات دادم

راستی مگه هزینه یه انفولانزا چقدر شد که خانوادت فکر کردن باید اینقدر کمکت کنن؟!  نکنه مجبورشون ...

با آنفولانزا شروع شد

بعدش کل بدن بچه درگیر شد

الان فقط ی دونه ماسکش شده دو میلیون و هشتصد

کلی دم و دستگاه مجبور شدیم بخریم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
ازین حرفا خیبیا مجردی زدن و تو واقعیت نتونستن کاری کنن هیچوقت تا توی موقعیت نیستی منم منم نکن و الا ...

شمام لطف کنید این جمله که وگرنه سرت میادو اینقدر تکرار نکنید 

همش مجردارو میترسونید 

بذارید اگرم قراره اتفاقی بیفته خدا خودش بهمون نشون بده 

نه اینکه ادما و شجاعتشونو تو نطفه خفه کنید

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
با آنفولانزا شروع شد بعدش کل بدن بچه درگیر شد الان فقط ی دونه ماسکش شده دو میلیون و هشتصد کلی دم ...

خب پس پول از کجا اورد ماشینو عوض کرد؟! 

ازین حرفا خیبیا مجردی زدن و تو واقعیت نتونستن کاری کنن هیچوقت تا توی موقعیت نیستی منم منم نکن و الا ...

شماهم همینطور دیدتون رو محدود نکنید دنیا رو به دودسته مجرد ومناهل تقسیم نکن. شاید یه مجرد از یه متاهل  بهتر بدونه چی له چیه. دنیا به دودسته ی با تجربه وبی تجربه. تقسیم میشه.  من گفتم خودشناسی دارم. ضعیف بزرگ نشدم. از بچگی بهم یاد دادن توسری خورنباشم. واین چه مجرد باشم چه متاهل هیچ فرقی قرارنیست برام بکنه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

چند وقته کاملا متفاوت رفتار میکنم خودمم متوجه شدم اشتباه از منه  تقریبا یه ساله جداشدم . خود ...

عزیزم انشالا زندگی جدیدت پر از اتفاقای خوب باشه و خوشبخت بشی❤️

منم بودم قطعا میزدمش  حداقل موهاشو تا تو خیابون میکشیدم  بدون خبر قبلی و وقتی که تنها بو ...

حالم از اسم هر چی مادر شوهر بهم میخوره مادره من چرا پس اینجوری نیست زبون نداره هیچی نمیگه هیچی کلی دعواش میکنم یکم بلد باش کلا ساده کم حرف حتی بهش چیزی هم بگی جواب نمیده کلا لجم میگیره این جور مادر شوهرا میبینم می‌خوام خفه شون کنم 

اونا از سر محبت دادن و اینکه انقدر بابت مریضی بچه ناراحت بودن و هستن که دلشون میخواد ی کاری برای ما ...

عزیزم خب وقتی داماد خودش داره باید اول بذارید خودش خرج کنه وگرنه باید منتظر این قدرنشناسی ها ازش باشید همه روانشناس ها دارن به این نکته تاکید می‌کنند که کمک بیش از حد به داماد فقط باعث پر توقع شدنش میشه

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
یعنی شوهرتو نمیشناسی مطمئنن این حجم از وقاحت یک شبه به وجود نیومده ،تقصیر خودت بوده که پولتو دو دستی ...

قضیه اینجوری نیست

باور کن حوصله توضیح دادن ندارم

اون موقع که خانوادم پول دادن ما مجبور بودیم اسباب کشی هم بکنیم و پول پیشمون دست صاحب خونه مونده بود بعد دو ماه داد

پول بیمارستانم اول آزاد حساب کردیم بعد بیمه بخشیش رو برگردوند

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌