2777
2789

بچه ی من چند ماه پیش آنفولانزا گرفت سه ماه آی سی یو بستری شد بعدم با حال داغون مرخص شد

من تمام وقت درگیر بچه ام 

بماند که چه قدر غمش داغونم کرده

کل خانوادمم از غصه پیر شدن همه جوره هم حمایتم کردن

بابام چون دید هزینه هامون بالاست ۷۰ تومن پول نقد بهمون داد به اضافه ی اینکه کلی تو مخارج دیگه کمکمون کرد

خواهرم ی وام صد میلیونی گرفته بود داد بما

اون یکی خواهرم نزدیک ۲۰ میلبون تا حالا خرج کرده

خودمم قبل مریضی بچه کار میکردم ی ۳۰ تومنی پس انداز داشتم

شوهرم همه را گرفت

چند تا تیکه از طلاهای منم فروخته(طلاهایی که خودم خریده بودم)

رفته برلیانس خریده منم گفتم مبارکت باشه

حالا دیشب رفتم تو ایتاش کار داشتم

دیدم ماشینو با خواهرش رفته خریده سندشم زده بنام مادرش

منم باهاش دعوام شد

نصف شب پاشد منو زد

بعدم هولم داد پهلوم خورد به تخت کبود شد

حالا امشب اومده میگه برات ساعت خریدم که منو ببخشی

بعد فهمیدم برای خودش گوشی خریده با اسمارت واچ ستش

اومده منو با ی ساعت خر کنه

منم گفتم ساعت نیاز ندارم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پاچه پاره و وقیح 

چطور تحملش میکنی؟؟

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چقدددد بیشعورررر عوضی از این واس توو مرد در نمیاد

😅😅😅😅😅😅😅

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀