2777
2789
عنوان

با پول من ماشین خریده یواشکی زده بنام مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که برای بچه خودش دل نسوزونه به چه دردی میخوره.  چرا پولاتو بهش دادی و به جاش از خونواده ا ...

زنگ زدم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

زنیکه میگه بابات همیشه سر سفره پسر منه بابای من سالی ی بارم خونه ما شام و ناهار نمیومد

برعکسش ما همیشه اونجا بودیم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

من بودم کاملا جدی 

به رو خودم نمیوردم که فهمیدم 

ولی میزدم تموم ماشینشو خط خطی میکردم 

حالا بیفته دنبالش ببینه کی بوده

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
قضیه خورد کردن نیست.. قضیه زندگیه... قضیه اینه که وقتی شوهرش با پولای این‌میره ماشین میخره به نام ما ...

شرانده تودنیای فانتزی نیستیم ولی یاد نگرفتیم ضعیف بزرگ شیم  یادگرفتم هیچوقت توسری خورنباشیم شاید  برای شما عجیب باشه اما برای منی که همیشه ازحقم دفاع کردم نیست

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

نمیدونستم میخواد اینکارو بکنه

یعنی شوهرتو نمیشناسی مطمئنن این حجم از وقاحت یک شبه به وجود نیومده ،تقصیر خودت بوده که پولتو دو دستی دادی به شوهرت ،اونم پول خانوادتو ،مشخصه احتیاج هم نداشتید و تو سختی هم نبودید که رفته ماشین خریده ،نباید پول رو قبول میکردی وقتی نیاز نداشتید ،بیچاره خانوادت که از خودشون زدن پول دادن به تو که پرش دادی رفت ، یکم به خودت بیا سادگی هم حدی داره

همیشه تو زندگیتون اینقدر پنهون کاری دارید 

من نه ولی اون آره

خواهر و مادرش خیلی شیطان صفتن

همش اینو خر میکنن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
شرانده تودنیای فانتزی نیستیم ولی یاد نگرفتیم ضعیف بزرگ شیم  یادگرفتم هیچوقت توسری خورنباشیم شای ...

مجردی دیگه...

ولی اگر توی زندگیت واقعا اینطور باشی و بخوای حقتو بگیری مرحبا داری