2777
2789
عنوان

با پول من ماشین خریده یواشکی زده بنام مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 108 پست

وقتی پول داشته چرا گذاشتی خونوادت پول بدن برای مخارج بچتون؟!

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم زیاد میبینی انگار🙄

یه ساعت خورد کردن انقدر برات عجیبه؟؟اصلا کار سختی نیست محکم بکوب زمین بعد با پا بزن روش خورد بشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه ساعت خورد کردن انقدر برات عجیبه؟؟اصلا کار سختی نیست محکم بکوب زمین بعد با پا بزن روش خورد بشه&nbs ...

عزیزم چنین ری اکشنایی واسه زندگی متاهلی مناسب نیست

طرف یه گله کرده کتک خورده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نمیفهمم چرا وقت مشکلات خانواده دختر جلو و پیشتازن  وقت مفت خوری خانواده پسر؟؟؟   واقعا ...

چون خانواده دختر میگه گوشتمون(دخترشون)زیر دندون داماده 

ولی خانواده پسر میگه یه سلیطه آمده دست و پا  پسرمون گرفته 

هیچی هیچی با خودم بودم راحت باش... الان از سایت میخواد پرتمون کنه بیرون🙄

😐 یعنی نمیتونی یه ساعت خورد کنی برات عجیبه   شاید دیگه 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

راستی مگه هزینه یه انفولانزا چقدر شد که خانوادت فکر کردن باید اینقدر کمکت کنن؟! 

نکنه مجبورشون کردی؟! 

و اگه نیازت میشد چرا تو دست نگهشون داشتی که اون بی لیاقت بره مدل ماشینشو ببره بالاتر؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
یه ساعت خورد کردن انقدر برات عجیبه؟؟اصلا کار سختی نیست محکم بکوب زمین بعد با پا بزن روش خورد بشه&nbs ...

قضیه خورد کردن نیست.. قضیه زندگیه... قضیه اینه که وقتی شوهرش با پولای این‌میره ماشین میخره به نام مادرش چجوری میتونه شوهرشو از خونه ای که به اسم خودشوهرشه بیرون کنه...؟! حالا ابنا هیچی... ساعتو خورد نکرده زده اسیو کبود کرده.. فکر کن خورد کنه... انگار توی دنیای فانتزی و بچگونه اید شما

چون خانواده دختر میگه گوشتمون(دخترشون)زیر دندون داماده  ولی خانواده پسر میگه یه سلیطه آمده ...

لعنت به خانواده پسری مه این فکر و میکنن و کوتاهی و ظلم میکنن خدا هزار برابر بدترشو سر خودشون بیاره