2777
2789
عنوان

با پول من ماشین خریده یواشکی زده بنام مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 108 پست
هر چی بیشتر میگی من بیشتر حرس میخورم

حرص نخور

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن.ماشینو چند خریده؟چون حتما بیشتر پولش واسه خودش بوده،به نام شما نزده.ولی اینکه ...

کل پولش از من بود

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
مجردی دیگه... ولی اگر توی زندگیت واقعا اینطور باشی و بخوای حقتو بگیری مرحبا داری

بله مجردم  وانقدرخودشناسی دارم که میدونم قراره بعدها چیکارکنم چرا دیدرو محدود میکنی دنیارو به دودسته مجرد و متاهل تقسیم نکن شاید یه مجرد ازیه متاهل خیلی بهتر بدونه چی به چیه دنیارو به دودسته با تجربه بی تجربه تقسیم میکنن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

کل پولش از من بود

میشه بگید همسرتون کجاییه؟!  

دوستانی که میخوان بگن مگه فرقی داره 

بله برای منم بله

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
بله مجردم  وانقدرخودشناسی دارم که میدونم قراره بعدها چیکارکنم چرا دیدرو محدود میکنی دنیارو به د ...

باید عرض کنم خدمتتون که من هم مجردم... شاید توی سن توهمین دیدگاه رو داشتم ولی الان نه.. زندگی خیلی فرق میکنه با چیزیکه توی ذهن‌ماست

درهرصورت خوشبخت شی

یاد زندگی خودم میوفتم چرا ما زنا اینقدر تو سری خور هستیم

همه نیستن 

خودتون با رفتارتون تایین میکنید که میخواید تو سری خور باشید یا نه 

امیدوارم ناراحت نشید فقط نظرمو گفتم

وقتی پول داشته چرا گذاشتی خونوادت پول بدن برای مخارج بچتون؟!

اونا از سر محبت دادن و اینکه انقدر بابت مریضی بچه ناراحت بودن و هستن که دلشون میخواد ی کاری برای ما کرده باشن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
باید عرض کنم خدمتتون که من هم مجردم... شاید توی سن توهمین دیدگاه رو داشتم ولی الان نه.. زندگی خیلی ف ...

گفتم که خودشناسی دارم از خودم آگاهم میدونم یه چیزیو الان نخ ام بوده‌ایم قرارنیست بخوان مودی نیستم   همچنین 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

[QUOTE=330852603]بیشتر از شوهرش خود اسی مقصره ،بدون نیاز پول خانوادشو گرفته ریخته پای شوهرش[/QUOTE

بله باید شماره کارت خودش میداد که پول تو حساب خودش میموند

اسی بدجوری کلاه سرت رفت،کتک ناحقی هم خوردی

دستش بشکنه