2777
2789
عنوان

میخوام تاوان بده، بگید چیکار کنم.

145 بازدید | 7 پست

پیرو تاپیک قبلیم،

من خودمو پیش شوهرم رنده کنم از غم و ناراحتی و ...

ایشون حتی نمیاد بغلم کنه تاوقتی که خودم بهش بگم بیا حداقل بغلم کن. یعنی در این حد. دیگه خودتون بدونید. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم که وادار به واکنش بشه؟ میخوام تاوان بده، هزینه برداره براش پشیمون بشه 

از عمد نمیاد؟ وقتی بهش بگی میاد بغلت میکنه؟

آره میاد، انگار نمیفهمه، بعد، یه چیز خیلی بدشک اینه که من هیچ وقت اعتراض نمیکنم و همیشه سعی میکنم آرامش برقرار باشه ولی وقتی اعتراض بکنم بیشتر نادیدم میگیره و مثلا بی توجهی میکنه. انگار میخواد تنبیهم کنه. فقط در صورتی اینطوری نمیکنه که من از جای دیگه مثلا از مامانم ناراحت باشم اون موقع خیلی دلداری میده ولی بازم نه عاطفی بلکه منطقی، منطق متعفن مردانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نزار زیاد منم قبلا خیلی التماس شوهرم میکردم الان کلا مهم نیست برام جرا اعصاب خودتو براش خورد میکنی اون باید دنبال من بیوفته اعتماد به نفس داشته باش دختر قشنگ

ببین همسر من سر کارش سرش شلوغه من مثلا قبلا خیلی بهش زنگ میزدم حالشو می‌پرسیدم التماس و دلم برات تنگ شده و این چرت و پرتا اونم میگفت باشه کار نداری؟  بدون خداحافظی قطع می‌کرد الان فقط برای کارای مهم زنگ میزنم اگرم جواب نده دیگه زنگ نمیزنم اون چند بار که زنگ زد جوابشو میدم جدیدا حالا اون زنگ میزنه حال منو بپرسه 

ببین همسر من سر کارش سرش شلوغه من مثلا قبلا خیلی بهش زنگ میزدم حالشو می‌پرسیدم التماس و دلم برات تنگ ...

منم قبلابیشتر التماسش میکردم الان کمتر ولی اون ثابت مونده تغییری نکرده