2777
2789
عنوان

ممکنه برا سرد شدن رابطه بین زن و شوهر طلسم و جادو کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچکس غیر منو نداره متولد بهمنه شغلشم ک بوتیک داره..تموم محبتارو داره بهترینه واسه من..همیشه خوش ...

باشه عزیزم من چون fall میگیرم یه حسی بهم میگه این ازت دلخوره عزیزم طرز حرف خیلی مهمه تو که دختر باهوشی هستی طرز صداتو آروم تر کن امیدوارم همه چی درست شه

باشه عزیزم من چون fall میگیرم یه حسی بهم میگه این ازت دلخوره عزیزم طرز حرف خیلی مهمه تو که دختر باهو ...

من اصلن بد حرف نمیزنم خیلی ارومم که..خیلیم مهربونم بخدا😂😔راجب خودم چی حس میکنی؟

سیگارش چه مارکیه؟پاور نمیکشه؟ولی اینجا مشکلت حل نمیشه یه دکتر برید عزیزم

وینستون 

می‌دونم خودشم کلافه شده همش دنبال تقویت و این چیزاس 

ولی خیلی یهویی شد 

قبلا اینجوری نبود 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
وینستون  می‌دونم خودشم کلافه شده همش دنبال تقویت و این چیزاس  ولی خیلی یهویی شد  ق ...

براش گرمی جات دم کن بده بخوره عزیزم یه مدت سردی جات مثل گوجه و خیارو ترشی رو ازش دور نگهدار..اگه باز دیدی اینجوریه حتمن حتمن یه دکتر برید عزیزم

من اصلن بد حرف نمیزنم خیلی ارومم که..خیلیم مهربونم بخدا😂😔راجب خودم چی حس میکنی؟

الاهی عزیزم معلومه که تو مهربونی ولی من چیزی که حس میکنم اینه خود تو از درون آروم نیستی که آرامشتو به دیگران انتقال بدی دمنوش گل گاو زبون با دمنوش های آرامش بخش بخور برنامه ارامیا رو از تو بازار نصب کن تو تو حرف زدنت آرامش انتقال نمیدی همسرت یکی از دلایلش واسه اینه بهت نزدیک نمیشه هر شب به خودت بگو من خودم رو میبخشم ادمای که نبخشیده ببخش

براش گرمی جات دم کن بده بخوره عزیزم یه مدت سردی جات مثل گوجه و خیارو ترشی رو ازش دور نگهدار..اگه باز ...

اره باید بریم 

مث دوس دختر دوس پسری می‌مونیم ک رابطه ندارن یا دوران عقدن

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
اره باید بریم  مث دوس دختر دوس پسری می‌مونیم ک رابطه ندارن یا دوران عقدن

جوانه گندم
عسل و زنجبیل
نارگیل و شیرنارگیل
شلغم پخته شده در شیردرشب

اینارو حتمن بهش بده خوبه براش

باشه عزیزم من چون fall میگیرم یه حسی بهم میگه این ازت دلخوره عزیزم طرز حرف خیلی مهمه تو که دختر باهو ...

میشه برا‌منم‌بگیری🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄