2777
2789
عنوان

ممکنه برا سرد شدن رابطه بین زن و شوهر طلسم و جادو کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 73 پست

جادو با یه آیه قرانه خنثی میشد.ولی همیشه نمیشه گفت جادو بلکه تغیرات آدم بطریق  مختلف رشد عقل مطالعه که باعث پیشرفت اجتماعی میشه ومقایسه با مشابه ووووو

تا بوده و هست .مرد همیشه تسلیم مردبودنش بوده.زن بیچاره در قفس ...چقدرغم انگیزه😔 و دل من کسی را ندارد که اسیرش باشد.خدایا خودت سببی پس زود باش☺😚😊منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق بگیری خیلی بهتره البته اگه تلاشاتو انجام دادی 

طلاق‌پشتوانه میخواد‌پول میخواد🥲

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
طلاق‌پشتوانه میخواد‌پول میخواد🥲

الان که ن اولین کار اینه رابطتتو با خانواده شوهر قطع کنی بعد به خودت بیشتر برسی شاد تر باشی هر کاری که تو رو شاد تر میکنه انجام بده یوگا مدیتیشن  آهنگ شاد به شوهرت اصلا توجه نکن اونوقت بهت توجه میکنه

الان که ن اولین کار اینه رابطتتو با خانواده شوهر قطع کنی بعد به خودت بیشتر برسی شاد تر باشی هر کاری ...

با خونواده شوهرم قطع ارتباطم فقط با پدرشوهرم اونم در حد سلام 

الان جامعه جوری شده ک پول حرف اولو میزنه اگه پشتوانه مالی داشتم ی روزم تحمل نمیکردم در حال حاضر صفرم 

خیلی وقته ب فکرم ک بتونم‌پس‌انداز کنم که‌موفق نشدم‌تا حالا😑

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
همسرت حرفاش دوپهلوعه میدونی صادقانه بهت حرفاشو نمیگه

چقد دقیق گفتی 

اره دلش یه چی دیگس زبونش یه چی دیگ میگه 

از آیندمون میترسم 

با مشکلات و شرایطی که داریم میترسم پا پس بکشم 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
[QUOTE=330828641]الاهی عزیزم معلومه که تو مهربونی ولی من چیزی که حس میکنم اینه خود تو از درون آروم ن ...

خدووو♥️ ممنونم 

ببین همه چی میخواد برای تو درست بشه فقط تو باید از آدمای منفی دوری کنی و برای ایندنت برنامه ریزی کنی صد در صد موفق میشی