2777
2789
عنوان

ممکنه برا سرد شدن رابطه بین زن و شوهر طلسم و جادو کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم😂بگو  من دوست پسرمو تبدیل ب شوهر کردم از این چیرا زیاد بلدم

😁 ای جانم پس نشون میده دختر باهوشی هستی ببین من حس ششم قویه خب مطمعنی کسی دیگه رو نداره 

بعد بگو متولد چه ماهیه شغلش چیه 

بعد گزینه دوم اگه اینا نبود گلم رو لباسات خیلی دقت کن کلمه ارامشم خیلی تاثیر داره زیاد بهش بگو ارامشم بعد با صدای آروم باهاش حرف بزن اینا رو انجام دادی

نه اصلن همچین چیزی نیست..ممکنه دچار سردی مزاج شده باشه باید دنبال راه درمان باشی مگه همیشه دلیب سرد ...

من گفتم اگر نعوظ داشته باشه اما رابطه برقرار نکنه ینی جای دیگه خالی میشه یا ناراحته

اگر مشکل سرد مزاجی باشه اصن راست نمیکنه

یه دکتر برید حتمن..از خانومایه این سایت بپرسی میگن خیانت و فلان ولی شاید مشکلی داره

نمیدونم خودشم متعجبه 

ببخشید ک اینو میگم ولی حین رابطه کلا بی حس میشد 

ب زور کار خودشو میکرد انگار ک ناتوان باشه 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
😁 ای جانم پس نشون میده دختر باهوشی هستی ببین من حس ششم قویه خب مطمعنی کسی دیگه رو نداره  بعد ...

نه هیچکس غیر منو نداره متولد بهمنه شغلشم ک بوتیک داره..تموم محبتارو داره بهترینه واسه من..همیشه خوش لباسم در هر صورت کلی ازم تعریف میکنه..تو حرف زدنم عشقم و عزیزم از دهنم نمیفته