2777
2789
عنوان

چرا من انقد روانیم تروخدا مواظب بچهاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 81 پست
تو همچی ساپورت میکنن جز این میگن تلقینه  منم مث خودتم درکت میکنم ولی سعی کن حالتو خوب کنی خودت ...

خب خودت برو دکتر.منم همسن توام ولی حتی شرایط دکتر رفتن ندارم

در حدی حالم بده که شاید بادر نکنی دوماهی یبار میرم حموم دوماهی یبار لباسامو عوض میکنم یجورایی قید جسم خودمو زدم 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روانپزشک که دکترعمومی نیست بری یه دپره دارو بخوری تموم شه بره!

حداقل یکسال طول میکشه...

خانوادت ناآگاهن خودت چرا به خودت رحم‌نمیکنی؟

مگه خجالت داره؟

برو‌به درمانت  برس دختر

الان ۹۰درصد مراجعان به روانشناس و روانپزشک جوانها و نوجوانها هستن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

خب خودت برو دکتر.منم همسن توام ولی حتی شرایط دکتر رفتن ندارم در حدی حالم بده که شاید بادر نکنی دوما ...

نه اصن نکن اینکارو ما باید خودمون ب خودمون اهمیت بدیم لاقل:)

دختر قشنگم با کی میخوای لج کنی ؟  پدرت ادم نسلیه ک با این چیزا اشنا نیست  فکر میکنه همه ...

من کلاس های انرژی درمانی رفتم با عناصر شناسی 

آخرش به این نتیجه رسیدم تو ذات من لج کردن هست لجبازه حرفه ایی هستم به کلمه نه هم که آلرژی دارم خیلی چیزها فهمیدم الان لج نمی کنم حرف میزنم با بقیه کنار می یام تا از این حال در بیام 

عزیزم روانپزشک که دکترعمومی نیست بری یه دپره دارو بخوری تموم شه بره! حداقل یکسال طول میکشه... خانو ...

من پول ندارم وگرنه میرفتم بخدا صدبار گفتم بزار برم سرکار نمیزاره فقط میخوام برم سسرکار با خیال راحت بتونم با پول خودم برم دکتر ک حرفم نشنوم

بخدا میکنم همشو باشگاه میرم هرروز ۴سلعت میمونم باشگاه فقط میخام از خونه دور باشم تو باشگاه باز یکم ح ...

عزیزم خانواده ها مال یه نسل قبلا 

خیلی از طرز تفکرات نسل جدید و دغدغه هاشون واسشون بی معنیه 

بعضیاش مهمه ک نادیده گرفته میشه 

بعضیاش هم واقعا مسخرس 

مثال سگ رو زدی 

پس منم همینو برات مثال میزنم 

ببین گلم منطقی بخوایم فکر کنیم اون خونه ک فقط مختص ب شما نیست افراد دیگه ای هم سهیم هستن و شاید دلشون نمیخواد به هر دلیلی یه حیون خونگی اونجا باشه باید بهشون حق بدی 

در ثانی نگهداری سگ و گربه کار راحتی نیست کثیف کاری داره 

هزینه و خرج داره و و و 

شما تو این سن باید تمرکزت واسه ایندت باشه 

کار کردن خوبه 

اما چه شغلی ؟ چه محیطی ؟؟ 

سعی کن اول تو یه حرفه ای ک دوست داری و استعداد داری اموزش ببینی مدرک بگیری بعد وارد کار شو ! 

کار کردن تو هر محیط و جوی نه تنها سودی نداره بلکه اسیب هم داره 

خودم وقتی هم سن شما بودم خانواده نسبتا سخت گیری داشتم همیشه هم چالش داشتم باهاشون یه دوست داشتم ک اون از من ازاد تر بود میرفت سرکار یه شرکت خصوصی 

رئیس شرکت مرد ۴۰ ساله یا بیشتر بود ک زن و بچه داشت 

اصلا فکرشم نمیکردیم ک نظر بد داشته باشه 

یه روز ب دوستم گفته بود با من باش (رابطه جنسی) هرچی بخوای برات فراهم میکنم !!! 

دوستم ب قدری اسیب روحی دیدی و ترسید از رفتار اون اقا ک تا مدت ها از خونه بیرون نمیرفت 

اینارو میگم ک بدونی اگ خانوادت سخت گیری دارن چیز هایی میدونن ک از نظر شما پنهونه سعی کن بیشتر درکشون کنی 

و اوناهم شمارو بیشتر درک کنن 

همه اینا با صحبت دوستانه حل میشه به مرور

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خب خودت برو دکتر.منم همسن توام ولی حتی شرایط دکتر رفتن ندارم در حدی حالم بده که شاید بادر نکنی دوما ...

من دوهفته هست حموم نرفتم امروز خواستم برم جون رفتن هم ندارم خجالت کشیدم بگم گفتم اگر بگم اینجا بهم میگن کثیفی ولی من قبل از اینکه افسردگی بگیرم هفته ایی ۴بار حموم بودم به موهام می رسیدم موهام تا زیر باستنم بود وقتی افسردگی گرفتم موهام رو از ته کوتاه کردم انگار داشت خفم میکرد

من کلاس های انرژی درمانی رفتم با عناصر شناسی  آخرش به این نتیجه رسیدم تو ذات من لج کردن هست لج ...

واقعا هم همینطوره 

صحبت کردن خیلی مسائل رو حل میکنه 

شاید چیزی ک بطور مثال من فقط از دیدگاه خودم بهش نگاه میکنم و فکر میکنم درسته ! با صحبت کردن دیدگاه طرف مقابل هم میشنوم و متوجه اشتباهم میشم و بالعکس اون شخص متوجه اشتباهش میشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
دارم ولیذهمش خرج کلاسام میشه هیچی نمیمونه

حالا من نسخه رو میذارم اسکریین بگیر. اگه همه رو تونستی عالی. اگه نه فقط اون نسخه بعد از پاکسازی رو انجام بده

برو تاپیک درمان ناباروری من. اونی که کااااامله و پنج شش صفحه داره

اول پرهیز

پاکسازی 

بعد هم نسخه

در کنارش تاپیک چای ماسالا هم تهیه کن طبق دستور

اگه حوصله نداری فقط نسخه ی بعد از پاکسازی، چای ماسالا هم کنارش سعی کن بخوری

مرغ و لبنیات وسرکه قطع کن

بوقلمون مصرف کن

سعی کن گوشت کبابی مصرف کنی