2777
2789
عنوان

چرا من انقد روانیم تروخدا مواظب بچهاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 81 پست
نه دوتاییم  محبت کنید باهاشون دوست باشید دوست داشتنتونو نشون بدین

ممنون از راهنماییت 

عزیزم از این لحاظ پرسیدم تک فرزندی چون گفته بودی تنهایی دوست داری سگ داشته باشی 

خواستم بگم حیوانات خانگی اتفاقا خیلی بیشتر اسیب میزنن چون یه موجود زندس که بهش کلی محبت میکنی و وقت میزاری براش بهش رسیدگی میکنی ولی در نهایت محبتی ازش دریافت نمیکنی تازه جدا ازیناهر چند وقت یه بار مریض میشن و این خودش یاعث اضافه شدن غم میشه اگه  کلا از دستشون بدیم که دیگه هیچیی .... من چون انواع حیوانات خانگی داشتیم اینارو تجربه کردم به نظر من اصلا  سمت حیوانات نرو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنماییت  عزیزم از این لحاظ پرسیدم تک فرزندی چون گفته بودی تنهایی دوست داری سگ داشته ...

اره چون تنهام خیلی اذیت میشم داداش دارم که همش سرکاره بزرگه خواهر ندارم کاش خواهرم داشتم :)

ن بیرون میرم زیاد پ تفریح ن خوشگذرونی ن هیچی یه رفیق دارم عین خواهریم وقتایی ک اون پیشکه حالم خیلی بهتر میشه اره از سر تنهایی میگم سگ بگیرم سگم مهربونه خیلی محبت میکنه و... من گربه داشتم نزاشتن واگذارش کردن من باز داغون شدم🚶‍♀️

سال تولدمم ۸۳

عنصر شما آب هست آدم غیر منطقی بسیار احساساتی دلسوز مهربان از خواسته هاتون خیلی میگذرید ولی به کلمه نه آلرژی دارید نباید کسی به شما نه بگه آدم بسیار لجبازی هستین یک لجبازه حرفه ایی همش درحال امتحان کردن اینکه مادر و پدرتون دوستون دارن یا نه تو دوران بچگی اینکار رو خیلی میکردید تو بزرگسالی خیلی همسرتون رو امتحان می کنید که دوستون داره یانه فالگوشه حرفه ایی هستی مثلا زیر پتو بیداری  ولی بلند نمی شی خودت رو به خواب میزنی ببینی پدر و مادرت یا آبجی یا برادرت داره چی میگه بعد که اتفاقی می افته بهشون میگی فکر کردی نمی دونم چی گفتید دیروز همه حرفاتون رو شنیدم چی گفتی به بابا خودت رو لو می دی که همه چی رو شنیدی ولی اونم یک دلیلی داره تا کار خودت رو جلو ببری بسیار فرصت طلب هستی و رو رفتار بقیه خیلی حساس