2777
2789
عنوان

چرا من انقد روانیم تروخدا مواظب بچهاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 81 پست
ب مامانت بگو دوباره بد شدی برو تحت نظر پزشک باش حیفه جوونیته نزار اینجوری بگذره

منم مثله اسی هستم از وقتی کرونا امده تا الان یک دقیقه هم نتونستم زندگی کنم از افسردگی سردردهای شدید دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب مامانت بگو دوباره بد شدی برو تحت نظر پزشک باش حیفه جوونیته نزار اینجوری بگذره

مامانم!😂😂😂

من خودمو میزدم ب مامانم نشون میدادم میگفت چقد خنگی دیگه ن ب بابام میگفت ن چیزی میگفتم مامان افسردگی دارم میگفت تلقین نکن خوب میشی میگفتم نیاز دارم برم دکتر میگفت الکی ادا نده اخریام ک میخواستن ببرن میگفت ولش کنین بابا خوب میشه تلقینه

بابای من میگه اینا الکیه الکی مسخره بازی درنیار جدی نمیگیره چند تا مشاور گفتن اقا این بچه حالش داغون ...

دختر قشنگم با کی میخوای لج کنی ؟ 

پدرت ادم نسلیه ک با این چیزا اشنا نیست 

فکر میکنه همه چی دست خود ادمه 

نزار رو حساب اینکه برات ارزش قائل نیست 

بزار رو این حساب ک بیشتر ازین متوجه نیست 

پس خودت ک میدونی حال دلت خوب نیست 

از طریق مادرت یا خودت بگو من حالم خوب نیست توضیح بده ک روح هم مثل جسم میتونه مریض بشه 

مطمئن باش اگ حرف بزنی خیلی چیزا حل میشه 

ولی اکثرمون ترجیح میدیم غصه بخوریم تا اینکه بشینیم حرف بزنیم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
تو چقدر منی منم ۱۹ سالم هست  تست دادم افسردگیم رو ۱۰۰ بود اونم خانوادم بهم دادن من نداشتم روان ...

بخدا منم همینم:)

ولی ماها خیلی گناه داریم وقتی هم سنامون دارن عشق حال میکنن ما همش تو اتاق همش تو خودمون یکی یچیز بگه میزنیم زیر گریه الان دوست دارم منو مینداختن تو یه جای خلوت فقط بلند بلند گریه میکردم دارم خفه میشم

خدانکنه🙂❤️ نمیدونی ک خواهر قلبم داغون شده تیکه پارس🚶‍♀️

فدای محبتت 

میدونم من خودم احساس میکنم افسرده هستم

هرجا برم حسرت میخورم 

از زندگیم پشیمونم 

هیچی درک نمیکنه 

نمیخوام بقیه بفهمن چمه که مورد تمسخر قرار نگیرم

الکی خودم شاد نشون میدم من تودل هزار غم خسرت 

ولی افسردگی چیز خیلی بدیه  هرچی بیشتر بهش تن بدی بدتر میشه  سعی کن خودتو ازش بکشی بیرون ...

بخدا میکنم همشو باشگاه میرم هرروز ۴سلعت میمونم باشگاه فقط میخام از خونه دور باشم تو باشگاه باز یکم حالم خوبه کلاسای دیگه میرم هرروز یچیمو تغییرمیدم با خانوادمم که صحبت میکنم هیچ کدوم از حرفامو درک نمیکنن دعوا میشه میگم بهشون واسم یه سگ بگیرید من خیلی تنهام با یه سگ خیلی تغییر میکنم اونم گوش نمیکننن بهم:)

میگم بزارید برم سرکار بازم گوش نمیده 

من ن پول ن مالی ن محبت هیچ هیچ ،نابود شدم دیگه،حس میکنم روح ندارم به زور خودمو نگه داشتم هم وسواس ف ...

تو همچی ساپورت میکنن جز این میگن تلقینه 

منم مث خودتم درکت میکنم ولی سعی کن حالتو خوب کنی خودت:)

میبینی کسی ب ما اهمیت نمیده خودمون خودمونو دوست داشته باشیم

بخدا منم همینم:) ولی ماها خیلی گناه داریم وقتی هم سنامون دارن عشق حال میکنن ما همش تو اتاق همش تو خ ...

من حسرت زندگی بقیه رو میخورم از دست مامانم پانیک گرفتم افسردگی شدید وسواس شدید 

مادرم خشک مذهب هست نمی ذاره از در بیرون برم انگار من شدم زندانی اونم زندان بان من هست همش مجبورم میکنه چادر بپوشم مانتو سیاه بپوشم مانتو میخره تا قد مچ پا قلبش سیاه هست به حکم دختر بودن دارم شکنجه میشم حسرت پول تو دلم مونده هزار تومن بهم نمی ده یک ساله پول تو جیبی نگرفتم