2777
2789
عنوان

چی میشه که بچه میارید خداوکیلی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست
فک کنم شما از نوع بی پولش نباشی الان میری ی جای شلوغ مثل بیمارستان طرف تو دستش سوییچ بی ام و داره ...

شاید 

ولی من به وضوح برکت بچه رو توی زندگیم دیدم قصد توهین هم به هیییچکس ندارم بله الان خداروشکر داریم به برکت بچه هام

ولی تربیت چرا روی این قضیه پدرمادرا باید بیشتر دقت کنن قبل از تصمیم بچه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم به خاطر بی پولی عقده ای نمیشه به والله  مدرسه ی خوب ولباس خوب هم باعث نمیشه عقده ای نباشی& ...

تربیت جای خود داره

اون بچه وارد اجتماع میشه و رفاه میخواد وقتی رفاه نسبی نباشه دچار عقده میشه

پس خودش چکار کنه...درس بخونه و به جایی برسه...

درس خوندن مگه کشکه

هزینه تحصیلات حتی اون لوازم تحریرم بعضیا ندارن ولی ۴ تا محصل خونشونه

از یه سنی به بعدم خیلیا مشاور میخان کلاسای تقویتی میخان 

1403.1.16❤🫀
شاید  ولی من به وضوح برکت بچه رو توی زندگیم دیدم قصد توهین هم به هیییچکس ندارم بله الان خداروش ...

خداروشکر‌که دارید امیدوارم همه داشته باشن

ولی شما درحدی بودید که نتونید لباس هم بخرید برای بچهاتون؟

1403.1.16❤🫀
ادم به خاطر بی پولی عقده ای نمیشه به والله  مدرسه ی خوب ولباس خوب هم باعث نمیشه عقده ای نباشی& ...

اصلاباهات موافق نیستم ،اینم بچه های این نسل ،بقول قدیمیا تربیت بچه از خودش شیرین تره ولی چندتا چیزمیخوای به بچه بگی ندارم نمیشه صبرکن

پس خودش چکار کنه...درس بخونه و به جایی برسه...

هیه تحصیل رو وی پرداخت میکنه ؟ پدر ومادر  همون بچه دیگه نمیتونه ادامه تحصیل بده اگر مادر وپدر پول نداشته باشن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

تربیت جای خود داره اون بچه وارد اجتماع میشه و رفاه میخواد وقتی رفاه نسبی نباشه دچار عقده میشه

وقتی درست وقوی تربیت بشه عقده ای نمیشه 

البته خوب رفاه نسبی هم بالاخره هست دیگه 

بنده خدا اقایون الان شب وروزشون یکی شده ودارن زحمت میکشن تا رفاه فراهم کنن

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
درس خوندن مگه کشکه هزینه تحصیلات حتی اون لوازم تحریرم بعضیا ندارن ولی ۴ تا محصل خونشونه از یه سنی ...

من یه دوستی دارم امسال دخترش بعد دوماه تحصیلی مدرسه فرستاد چرا چون نداشت لباس ولوازم تحریر بگیره ،یکی از همکلاسی های دخترم هرسال عید زنگ میزنه لباس بچه هات بده بدم به کسی ولی من که دیدم میدونم دخترخودش میپوشه اما هیچ وقت به روش نزدم

فک کنم شما از نوع بی پولش نباشی الان میری ی جای شلوغ مثل بیمارستان طرف تو دستش سوییچ بی ام و داره ...

اونیکه بی ام وی سواره ازکجا میدونی روح و روانش سالمه و هیچ گونه استرسی نداره؟

اره دیگه میکن پول نداریم باید تو حسرت بچه بمونیم؟بعد میکن بچه مون رو‌ قانع بار میاریم  خودشون ...

دقیقا 

بچه که به سن نوجوانی میرسه به بیراهه کشیده میشه

هی دنبال اینه مثل ادمای دیگه پول داشته باشه

درگیر اعتیاد و هزارتا کوفت زهرمار میشه تا بتونه معمولی زندگی کنه 

1403.1.16❤🫀