2777
2789
عنوان

چی میشه که بچه میارید خداوکیلی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا منم دنبال دعواعم طرف میگه نداریم  یکی گف چرا اوردی من ریپلای کردم تایید کردم حرفشو برگ ...

خوب اینا رو هوا تصمیم میگزین و اینجا هم هر چی تا صبح بگی فایده نداره

الان همین امشب بگن فردا دنیا تموم همین امشب ادم باز داریم که میره 

برای اقدام

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ادم به خاطر بی پولی عقده ای نمیشه به والله  مدرسه ی خوب ولباس خوب هم باعث نمیشه عقده ای نباشی& ...

فک کنم شما از نوع بی پولش نباشی

الان میری ی جای شلوغ مثل بیمارستان

طرف تو دستش سوییچ بی ام و داره

ولی تو با تاکسی‌اومدی و استرس اجاره خونتو داری

تازه بچتم باید لباس بخره  تو خونه چیزی واسه خوردن نیس درامدتم کلا ۱۰ تومنه

1403.1.16❤🫀

ببین بچه دار شدن یه چیز غریضیه که آدم از یک سنی ب بعد خیلی دوست داره که طعم پدر یا مادر شدن و بچشه اما اونایی که توان مالی ندارن میتونن یک بچه بیارن تا بتونن براش خرج کنن و اینکه الان کسی اگه خیلی تلاش کنه دیگه خرج یک بچه رو می‌تونه بده شده از خرج شکم و لباس خودش بزنه چون اون انتخاب کرده بین لباس و غذای خوب بچرو

مثلا امیدت چیه؟ خونه ای اضافه داری که بجت بزرگ شد مستاجری نکشه ماشین میخری براش تا دنبال تاکسی و ا ...

خداراشکر خدا هست . واین که من انقدر دارم که بچه آوردم ولی خوب نیست این حرف های شما شما وضع مالیت خرابه خب بچه نیار چرا برای همه نسخه میپیچی

خداراشکر خدا هست . واین که من آنقدر دارم که بچه آوردم ولی خوب نیست این حرف های شما شما وضع مالیت خرا ...

من وضع مالیم خوبه

دلم واسه بچه ای که نیست میسوزه خب میتونه وضعش خوب شد بیاره کیه که دوست نداشته باشه بچه دار بشه

1403.1.16❤🫀
الان میان میگن حالا چون پول نداریم حق نداریم بچه داشته باشیم؟ انگار بچه مثلا گلدونی چیزیه که هرکی ه ...

اره دیگه میکن پول نداریم باید تو حسرت بچه بمونیم؟بعد میکن بچه مون رو‌ قانع بار میاریم 

خودشون نتونستن جلو هوس شون رو بگیرن دلشون بچه خواسته اوردن بعد میخوان بچه رو قانع بار بیارن چیزی هوس نکنه

این منطقشون برام جذابه