2777
2789
عنوان

عروسی که 4 سال منتظرش بودم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 93 پست
خدا ازشون نگذره اون یکی داداشش 50 سالشه این دوتا خواهر نزاشتن ازدواج کنه 

مثل خانواده شوهرمنم خوب شد خودتو نجات دادی منم برادرشوهر پنجاه ساله و چهل و خورده ای دارم که مجردن البته خواهرا هم مجردن بالای سی سال همه دور هم جمع شدن به هم اجازه ازدواج نمیدن از بس که حسودن این وسط فقط شوهر من نجات پیدا کرد از دستشون منم چهار پنج ساله قطع رابطه کردم حتی مادرشون مرد نرفتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ولی خیلی پیشمون شدم از اینکه بهم زدم با خانوادم دعوا میکنم اگه انقدر سخت نمیگرفتی اینجوری نمیشد  ...

بهم زدي؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت محض کردم خواهراش هر روز اشکمو در میوردن ولی من دوسش داشتم 

ولله اينطوزي كه گفتي كار درستي كردي 

اينا زندگي نميذاشتن 

نامزد شما هم دهن بين بُود ، پس فردا عشق با همين رفتاراي ايشون و خواهراشبه نفرت تبديل ميشد 

بعد جالبه شما ناراحتي ، اون راحت ول كرد؟

چرا برای پدرم  اگه انقدر سخت گیری نمیکرد من الان سر خونه زندگیم بودم

خب مهريه توافقه ، اونا اگه دنبال توافق بودن نميذاشتن اينقدر راحت برن ، بعد نوشته بدي و خواهش تمنا كني اينبار بدون خانواده بياد خواستگاري شرط و شروط رو هم اقا بذارن ! دنبال مهريه ندادن بودن كلا! 

ولله اينطوزي كه گفتي كار درستي كردي  اينا زندگي نميذاشتن  نامزد شما هم دهن بين بُود ، پس ...

نه هی میگفت درست میشه درست میکنم وقتی بار چهارم محضرو کنسل کرد قاطی کردم 

حالب میدونی چیه میگه تقصیر پدرته خواهری عوضی خودشو نمیبینه

از همين رفتار خواستگاري بايد ميشناختيشون ، ديدي كه اهنيت ندادي تو خريد عروسي هم خودشو نشون داد! اون حرفايي هم كه زدن در واقع توهين به شما و پدرتون بُود ، چون منت كشيدي بياد باهات ازدواج كنه تا اخر زبونت كوتاه بُود حرمت نگه نداشتن 

من که نمیخواستم مهریه بگیرم 

همون ديگه 

ايشون ظاهرا اعتمادي نداشته بهت ! يا دهن بين خواهرا بُوده ! يه قدم شما ورداشتي نوشته دادي اما اون فكر كرد خيلي شاخه 

ببین بهترین کارو کردی به هم زدی این خواهرا تا اخر عمر هستن باهاش میتونی تحمل کنی؟ زندگی و بهت زهر میکردن تو این مدت هرچی دیدی باید تااخر عمرت ببینی و تحمل کنی.الان یکم به خاطر احساست احساس پشیمونی میکنی اونم بعد یه مدت که سرد شد میفهمی کار درستی کردی با عقلت پیش رفتی

بدون مهریه با اون خواهرشوهرا دوماه بعد عروسی طلاقت میدادن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز