2777
2789
عنوان

عروسی که 4 سال منتظرش بودم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 93 پست

عزیزم یه روز قدردان پدرت میشی بخاطر همه ی سخت گیری هاش، پسری که از خودش استقلال نداشته باشه و نتونه خودش برای زندگیش تصمیم گیری کنه و انقدر تحت تاثیر خانوادش یا هرکس دیگه ای باشه نمیشه باهاش زندگی کرد، فردا توی هر مسئله ای دخالت میکردن و ذهن اون پسرو بر علیه تو خراب میکردن، با یه خانواده ای وصلت کن که بهت احترام بذارن فردا روز میخوای بری بیای رفت و امد کنی دلتو خون نکنن

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال گذشته مثل      پشیمونم

از اینکه جدا شدی پشیمونی؟ 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
نه لنگ نیستم از همشون بدم اومده 

این ازدواج به صلاح نیست از اول خودتو کوچیک کردی باید به پسره میگفتی به پدرمادرم التماس کن شاید مهریه رو بیارن پایین 

نه این که بعدا میبخشم

این ازدواج به صلاح نیست از اول خودتو کوچیک کردی باید به پسره میگفتی به پدرمادرم التماس کن شاید مهریه ...

مامانش گفت حاج اقا 200تا دست زد پدرم گفت نه من یه دختر بیشتر ندارم اومد تا 300 هم پدرم راضی شد بعئ که اومد برای اخرین بار حرف بزنه 300 راضی شد خودش ولی اذیت های بعدش......

بنظرم تا عقد نکردی ب هم بزن ....پسره دهن بینه خانواده ش بعد بیجاره ت میکنن...‌اصلن همش سمت اوناس ...‌در حالی ک بزرگترین ویژگی مرد اینه ک پشت زنش باشه

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...