2777
2789
عنوان

عروسی که 4 سال منتظرش بودم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 93 پست
دقیقا  والا من داداشمم نمیزارم ۳۰۰ تا بزنه

نمیشه دختر دلخوش به مقدار سکه باشه وقتی راه فرار اینقدر زیاده باید سهمش از زندگی رو با زرنگی بیشتر مطالبه کنه بعضیا سکه عدد بالا میزنن شوهرشون هر چی میخره همون اول به اسم خانوادش میزنه که موقع اجرای مهریه پیش قسط نگیرن یا نگن طرف داره ، بعضیام میگن نداریم قسطی کن که مثلا تو یکسال یا یکسال و خرده ای یه سکه دوسکه. اینم بد نیستا ولی برای عددای بالا عملا بیهوده اس. من اینجا قسطی کردن سکه رو شنیدم. بعضی خانوما طلاق گرفتن میگفتن فلان قدر هر چند وقت یبار بهم تعلق گرفته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم چندتا مهظر دیدیم برای عقد تعداد مهمون دادیم ضاف میرفت میزاشت کف دست خواهراش اونام میگفتن منا میگیم کجا عقد کنید 

لباس عروس 7 سال پیش خواهرمو بپوش 

من رفتم لباس عروس دیدم 5 تومان اجاره خواهرش میگفت نه نمیزارم بگیری 

خوب من گفتم میبخشم خاهرش میگفت بری سر خونه زندگی پدر من میره مهریه رو میزاره اجرا  گفتم اخه کو ...

عزیزم مگه پسره از آسمون اومده که انقدر خودشو برات کشتی من بعد پنج سال به شوهرم رسیدم مادرشوهرم گیر گیر که باید چند سکه به من ببخشی من خوشحال میشم سر عقد پیش همه اعلام کنم گفتم عمرا صدسال دیگه نمیبخشم همه چی رو هم تمام و کمال ازشون گرفتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم مگه پسره از آسمون اومده که انقدر خودشو برات کشتی من بعد پنج سال به شوهرم رسیدم مادرشوهرم گیر گ ...

نه از اسمون نیمده ولی خوب 3 سال با هم بودیم دوسش داشتم حتی پدرم گفت خودش بعد از عقد بره ببخشه 

نه از اسمون نیمده ولی خوب 3 سال با هم بودیم دوسش داشتم حتی پدرم گفت خودش بعد از عقد بره ببخشه 

اینطور که شما رفتار کردید معلومه دور برمیدارن میگن ببین ما کی هستیم که اینا خودشونو اینطور برای ما به آب و آتیش میزنن این پسر خواستگاری دختر پشت کوه هم بره اون مهریشو بعد عقد نمی‌بخشه بهش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینطور که شما رفتار کردید معلومه دور برمیدارن میگن ببین ما کی هستیم که اینا خودشونو اینطور برای ما ب ...

ولی خیلی اذیت کردن تا میومد خونمون خواهره (شوهر داره بچه هم داره) انقدر زنگ میزد انگار اومده رستوران سریع میرفت

ولی خیلی اذیت کردن تا میومد خونمون خواهره (شوهر داره بچه هم داره) انقدر زنگ میزد انگار اومده رستوران ...

همینا که دوست ندارن داداششون با عشقش ازدواج کنه چنان عروسی گیرشون میاد که جرات نمیکنن سال تا سال زنگ بزنن به برادرشون 

عزيزم نامزدي براي شناخته ديگه 

من مهريه رو كاري ندارم ولي تا اين حد دور برداشتن بعدا تو زنذگي برين چي ميشه ؟ دوسش داشتي اكي! ولي ظاهرا ايشون به همون اندازه شما رو دوس نداره ،و يا معني دوست داشتن رو بلد نيست اصلا ، مشاورا ميگن هر رفتاري تو نامزدي ميبيني بدون بعداز عقد و عروسي چندين براير ميشه ، فكر نكن بهتر قراره بشه، به پسره نوشته دادي مهر ميبخشي و كلي خواهش كه برگرده دوباره خواستگاري همين برگ بازنده ات شده ؛ اين تا اخر خرج نميكنه يع قرون هم بخواي و صدات دربياد و اعتراض كني ميگه اهان خواهرم گفته بُود دنبال پولي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
همینا که دوست ندارن داداششون با عشقش ازدواج کنه چنان عروسی گیرشون میاد که جرات نمیکنن سال تا سال زنگ ...

خدا ازشون نگذره اون یکی داداشش 50 سالشه این دوتا خواهر نزاشتن ازدواج کنه 

عزيزم نامزدي براي شناخته ديگه  من مهريه رو كاري ندارم ولي تا اين حد دور برداشتن بعدا تو زنذگي ...

ولی خیلی پیشمون شدم از اینکه بهم زدم با خانوادم دعوا میکنم اگه انقدر سخت نمیگرفتی اینجوری نمیشد 

خدا ازشون نگذره اون یکی داداشش 50 سالشه این دوتا خواهر نزاشتن ازدواج کنه 

خب پس روش اينا همينه 

به نظزم براي عروسي عجله نكنين با نامزدتون برين مشاوره پيش از ازدواج 

دوستي با نامزدي فرق داره عزيزم ، بايذ شناخت هدفدار باشه ، به نظر من اينا يه پدر شما هم دارن توهين ميكنن ، دلم براي پدرتون سوخت راستش زو بخواين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹