2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پشتم باشه وبه حرفم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 37 پست
پآیه یعنی چی

هرطور که اون میخواد باشم،برای همسرم رابطه مهمترین چیزه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث همچیو بدتر میکنه و باعث لجبازی میشه بنظرم تو این مسئله دعوا سازگار نیس

مردی که دلش با زنش نباشه، هیچ وقت درست نمیشه. متاسفانه ازدواجا الان خیلی سست و بی پایه شدن 

یعنی چی حتما باید باج بدیم تا باهامون عادلانه برخورد کنن

حداقل برای همسر من که رابطه جنسی، رابطه مستقیم داره با رفتارش و حالش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فقط میدونم دعوا و بحث و گیر دادن کاری رو درست نمیکنه فقط باید سیاست داشته باشی باهاش مهربون باش بهش ...

درست میگی عزیزم تنها راهش همینه ، با دعوا کردن و ناراحتی فقط بیشتر سمت خانواده اش کشیده میشه شاید چند روز خوب بشه ولی در نهایت میره سمت خانواده اش ،میدونی مردا تشنه محبت و احترام هستن 

نه قسمت نیست بشم

انشالله بشی 

ببین هر کسی تو زندگی آدم ها جایگاه خودشو داره اونم مادرش براش زحمت کشیده 

مادر .مادره 

چون منم مادرم باید روابط قاطی نشن 

چقدر بده ادم هی یکیو چک کنه ولی طرف اصلا براش مهم نباشی

حداقل برای همسر من که رابطه جنسی، رابطه مستقیم داره با رفتارش و حالش

چی بگم. سخته دیگه. زنا 80درصد به زور وارد رابطه میشن بعد ی مدتی که از زندگی گذشت.

و واقعا مجبوری میرن جلو، مرد اگه سرد باشه که خوش به حالش اگه نه واقعا عذابه.  و مردی که اساس زندگیش رابطست، شرایط و سخت میکنه برا زن 

هیچکاری نمیتونی بکنی.

شوهرت خودش باید آدم باشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شمارو نمیدونم ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شبا پایه همسرم باشم به قول خودش جونشو هم برام میده

عجب 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...