2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پشتم باشه وبه حرفم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 37 پست

عزیزم من جدا شدم ولی هنوزم ب همسرم چیزی بگم گوش میکنه حتی بارها شده پیام میده و درباره کاری ک میخواد انجام بده مشورت میکنه .

باید محکم باشی همیشه رو حرف وایسا اصلا و اصلا اهل حرفای خاله زنکی نباش .اینجوری شوهرت تو هر لحظه پشتت درمیاد و ب حرفت گوش میده 

انشالله بشی  ببین هر کسی تو زندگی آدم ها جایگاه خودشو داره اونم مادرش براش زحمت کشیده  م ...

البته مادر داریم تا مادر، دیدم که میگم. ببین عزیزم من مادر نیستم اما وقتی تصمیم میگیرم برای دل خودم بچه بیارم باید بسوزم به پاش درست تربیتش کنم بهش امکانات زندگی بدم. محروم نکنم از خوشبختی چون من تصمیم اول و گرفتم و اون بچه اختیاری نداشته تو تولد. پس اول بچه بعد مادر. اون پسرم ی دختر و انتخاب کرده و با هزاران وعده اورده تو زندگیش پس اول زن بعد مادر. پیامبر خودش گفته اگه ی پیراهن داشتی و زن و مادرت نیاز به اون داشتن اول بده به زنت.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت پشت خانوادش بد نگو...بهش بگو بهترین مردی هستی ک میتونم بهش تکیه کنم حتی از پدر و برادرم بیشتر بهت اطمینان دارم...آرزومه بچه هام اخلاقشون عین تو باشه

وقتی میاد خونه بهش غر نزن

حرفاتو بزار وقتی حالش خوبه آروم آروم بهش بگو

اگه وضع مالی خانوادش خوب َنیس زیاد یا مشکل مالی دارن بگو دوس دارم اگه وضع مالیمون خوب شد تا جایی ک میتونیم ب کسایی ک تو زندگی دستمونو گرفتن کمک کنیم و جبران کنیم...خلاصه نشون بده ک زن قدرشناسی هستی و نمک نشناس نیستی

نشون بده خانوادشو مث خانواده خودت میدونی

نشون بده ک از همه بیشتر میخوایش 

نشون بده ک دوس داری پیشرفت کنه و پابه پای هم پیر بشین

بهش بفهمون همینطوری با همین اخلاقش دوسش داری جوری ک بعضی مواقع اخلاق بدشم دوس داری و تا آخر عمر باهاشی...اینجوری مردت برات میمیره

بببخش گلم شما بعد طلاق زندگیت بهتر شد یا نه

بعد طلاق معلومه همه چی سخت تر میشه .حتی ادما اون روی خودشونو نشون میدن حتی خانواده نمیتونه حامی باشه.باید انقدر قوی باشی بتونی خودتو جمع کنی .

من شرایطم افتضاح سخت شد دارم سعی میکنم ی زندگی اروم برا خودمو بچه هام بسازم

بعد طلاق معلومه همه چی سخت تر میشه .حتی ادما اون روی خودشونو نشون میدن حتی خانواده نمیتونه حامی باشه ...

چطور با مردی که این اسیب بزرگ و بهت زده هنوز تحمل میکنی و دوستانه باهاش شور میذاری؟ من باشم ی ثانیه بقیه زندگیم رو وقت نمیذارم براش. نمیدونم شایدم قضاوت نشه کرد. واقعا خلائ بدیه.