2777
2789
عنوان

سمی ترین سوتی هاتون

332 بازدید | 14 پست

سلام بیاید سمی ترین و طنز ترین سوتی هامونو تعریف کنیم مربوط به هرچیزی هست شب اول ازدواج مسافرت مراسم ختم مراسم ازدواج مهمونی و.....

😂🙏

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

دیشب رفتم سوپری خرید، برگشتنی داشتم یه ماشین دیگرو سوار میشدم بجای ماشین خودمون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شوهرم بوووق بووووق، انقد دعوام کرد😂😂

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب رفتم سوپری خرید، برگشتنی داشتم یه ماشین دیگرو سوار میشدم بجای ماشین خودمون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

وایی😂

مامانمو برده بودم دکتر 

دکتر داشت بهم توضیح میداد که جیشذه  منم اومدم خونه سر شام بودیم هی توضیح میدادم که دکتر جی کفته میخاستم بگم تاندون پاش پاره شده  یهو ورداشتم گفتم کاندوم پای مامان پاره شده یه لحظه همه سکوت کردن منم هول کرده بودم  زبونم نمیچرخید کاندوم کاندوم میکردم یهو بابام کفت خو ولش کن بقیشو بگو😂😂😂😂مردم از خجالت

داداشم تازه بدنیا اومده بودهیچی تو جمع خاله هام گفتم مامانم گفته اونجا داداشت مثل بابات بزرگه& ...

پشمام😂😂

خودمم بگم چند وقت پیش پدر بزرگ دختر خالم مرده بود رفته بودم مراسم ختم میخواصتم بگم شتریه که در خونه همه میخوابه گفتم شتریه که رو همه میخوابه این بار روی بابابزرگ تو خوابیده😂

دیگه نتونستم جمعش کنم فقط محو شدم

گیر کرده بودم رو کاندوم همش همونو میگفتم نمدونم چم شده بودم 😂😂😶✋🏼

این برا منم اتفاق افتاده خیلی ناجوره😂😂😂