الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
آدم زندگی حقیقی خیلیا آدم نبود و نیست وای به حال ادم و حوایِ اشنایی سایتی و مجازی
راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده.
اره توي تي وي نشون ميداد ك بعضيا ازدواج كردن و بچه دار شده بودن اينجا هم چند تا مورد ديدم ك ب ...
راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده
سایت همسر یابی فک کنم فرق داشته باشه با اینستاگرام که کراش میزنن😂🤦🏻♀️
اول که انشالله زودتر مامان بشی و حال زندگیتون و نینی خوب باشه و سربلند زندگی کنه
دوم اینکه میدونم قضیه ش رو اما کلی گفتم طرف وقتی تمام شناختش از یه دختر و هویت و علایق و سلایق و ... یه پروفایل سایتی هست و میاد خواستگاری به نظرت اوکیه؟