2777
2789

فک کردم بابت دعوا گذاشتی تاپیکو😂😂😂😂😂

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یکیو شنیدم ازدواج کرده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره توي تي وي نشون ميداد ك بعضيا ازدواج كردن و بچه دار شده بودن 

اينجا هم چند تا مورد ديدم ك بهشون معرفي شده بود داشتن راجع بهش تاپيك ميزدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

آدم زندگی حقیقی خیلیا آدم نبود و نیست وای به حال ادم و حوایِ اشنایی سایتی و مجازی

سایت همسر یابی فک کنم فرق داشته باشه با اینستاگرام که کراش میزنن😂🤦🏻‍♀️

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
آدم زندگی حقیقی خیلیا آدم نبود و نیست وای به حال ادم و حوایِ اشنایی سایتی و مجازی

راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده.

اره توي تي وي نشون ميداد ك بعضيا ازدواج كردن و بچه دار شده بودن  اينجا هم چند تا مورد ديدم ك ب ...

راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده

سایت همسر یابی فک کنم فرق داشته باشه با اینستاگرام که کراش میزنن😂🤦🏻‍♀️

اول که انشالله زودتر مامان بشی و حال زندگیتون و نینی خوب باشه و سربلند زندگی کنه

دوم اینکه میدونم قضیه ش رو اما کلی گفتم طرف وقتی تمام شناختش از یه دختر و هویت و علایق و سلایق و ... یه پروفایل سایتی هست و میاد خواستگاری به نظرت اوکیه؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگار ...

انشالله یه روزی تاپیک عاشقی و ازدواجت رو ببینم 

اما خدایی بهم نگو ابجی که مگه جنسیتم نیست روی پروفم؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️