2777
2789
عنوان

نمی دونم باشوهرم چکارکنم.

297 بازدید | 22 پست

دوتابچه کوچیک زیرسسه سال دارم. بشدت عاشق شوهرمم ولی شوهرم خیان ت کار دست بزن و بددل وعرق میخوره ک اصلن خونه نمیادوتامیگم طلاق میگه وخدکشی میکنم اون روز ولشک ردم رفتم و سکته خفیف کردنمی دونم  چ علطی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییییییی

جزدعاچیزی نمیدونم بگم بهت

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
ببخشید الان دقیقا عاشق چی اش هستی این مرد سمبل همه خصوصیات بد هست که😑

منم میخواستم همینو بگم👌🏻. ولی جوابش مشخصه دیگه. اینجور خانوما شدیدا مهرطلب و وابسته ان، اول باید به مرحله قوی کردن خودشون و آگاهی برسن بعد ببینن با زندگیشون چیکار میتونن بکنن

مگه نه از دوریت دق میکنه جذبه داشته باش بهش التیماتوم بده طبق شرط و شروطت تو باید آدم بشه اگه هم راه نیومد گفت خودم میکشم بگو بکش مردت بهتر از زنده موندنته که باعث عذاب منو بچه هات هستی تو میخوای بشی الگوی این بچه ها میخوام نباشی صدسال

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

به درک بزار بمیره

ادمی که مشروب میخوره دلش به حال بچه هاش نمیسوزه

خیانت میکنه بهت 🤦‍♀️😱میگی عاشقشی😶

با عقلت تصمیم بگیر این آدم برات شوهر نمیشه بد دهن که هست دست بزن هم که داره ازهمه بدتر خیانت کاره🥴

واقعا چرا ۲ تا بچه پشت سرهم آوردی وقتی دیدی همسرت انقدر بده

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
منم میخواستم همینو بگم👌🏻. ولی جوابش مشخصه دیگه. اینجور خانوما شدیدا مهرطلب و وابسته ان، اول باید ب ...

من بخدا نمیخام این خانم ناراحت کنم

ولی خب الان همسر این خانم بدترین خصوصیت ممکن ک یک مرد میتونه داشته باشه رو داره ک خیانته و کتک

عشق از خصوصیات خوب و محبت میاد ن این چیزا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من بخدا نمیخام این خانم ناراحت کنم ولی خب الان همسر این خانم بدترین خصوصیت ممکن ک یک مرد میتونه داش ...

به نظرم نمیشه گفت عاشقشه

این خانوم عاشق اون آقا نیس یه حس دلبستگی داره که فکرمیکنه عاشق شوهرشه ولی یه دلبستگی هستش🫤

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
من بخدا نمیخام این خانم ناراحت کنم ولی خب الان همسر این خانم بدترین خصوصیت ممکن ک یک مرد میتونه داش ...

منم شرایط این خانوم رو داشتم. ولی دیگه این اواخر کلا عاطفی و روحی کندم خودمو ازش. یه چند سالی دوسش داشتم خیلی تلاش کردم درستش کنم ولی نشد... دیگه از یه جایی به بعد فهمیدم اینجور مردا لیاقت دوست داشتن ندارن