2777
2789
عنوان

کمر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 34 پست
اره در طول روز بیشتر یا سر پاعه یا پشت فرمون ب جز شبا ک دیگه میاد میخوابه🤕

همون پشت ماشین نشستن به زانو و کمر خیلیفشارمیاره برادرمن الان دیسکش زده بیرون حتما ببریدش دکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداوند سایه سرتو برات  نگه داره . یا خدایی نکرده دیسک کمره که نباید به کمرش فشاری بیاد . کارهای سنگین نباید بکنه یا کاری که باعث بشه کمردرد تشدید بشه . شایدم گرفتگی عضلات باشه . گرم نگهش داره . اگه شکمش جلوست کمی آبش کنه . حتما حتما مکمل‌های تقویتی بدین بخورن  احتمالا ضعیف شدند . پدرم هرزمان اینجورمیشه جایی میرن که براش یه سری ویتامین تزریق میکنن . خواهرشوهرمم همینطور کلی ویتامین میخوره تا خوب شه 

دکتر نمیاد مجبورم هرچی میدونم تو خونه روش پیاده کنم  احمق هرچی بهش میگم بیا بریم دکتر میگه نمی ...

برو عطاری یه چیزی بگیر خواهر

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
تو داروخونه ها بگین برا درد کمر میخوایین میدن میزنی اون قسمتو خیلی داغ میکنه کمر خوب میشه باز امتحان ...

باشه عزیزم ممنونم حتما میرم میگیرمو براش میزارم❤️

مرسی عزیزم  میگم دکتر برا داداشتون چی نوشت برا دیسکش؟

واقعیتش چون برادرمن سنشونم بالاس و کارشون کلا رانندگیه گفتن عمل کنید بهتره ولی حالا با ی سری ورزشها و دارو ها دارن کنترلش میکنن

کمک میکنه ؟؟ داروهای عطاری تاثیری دارن؟

تا یه حدی بله

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...