2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده پشیمونم کمکم کنید

757 بازدید | 45 پست

یه خونه۱۶۰متری دلباز بزرگ محکم توی روستای نزدیک ب شهر داریم در کمال ناباوری و خریت محض یهویی در عرض ده روز فروختیمش یه خونه صدمتری که مغازه کوچیکی داره توی شهر خریدیم حالا خیلی پشیمونم بچهام تو اون خونه کوچیک چطور بازی کنن کوچه هم نیست برن بیرون کاش خدا منو بکشه قلبم دگرگونه دعایی برای ارامش ذهن و روح و دل دارید

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

کار درستی کردی 

بچه هات باید تو شهر باشن پیشرفت کنن

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی مبارکت باشه 

بچه تا آخر عمر که نمیخواد بازی کنه فرهنگ شهر و مدارس پیشرفته بیشتر به کارشون میاد 

بی دلیل تعلیق شدم وقتی علتشو پرسیدم بازم تهدید به تعلیق شدم! اوکی ☺️

اونجا چطور بازی کنن بیرون برن خونه ش نسبت ب این کوچکتره کاش میزاشتیم بچهامون بزرگتر بشن بعد اینکارو میکردیم شب تا صبح خواب ندارم اشتباه کردم نمیتونیم معامله رو فسخ کنیم

بنظرم به پیشرفت و ترقی اش می ارزه،اینکه خونه روستارو بفروشی و بتونی شهر خونه و مغازه بگیری خیلی عالیه گلم

قدر شانس و فرصتی که بهتون رو کرده رو بدون بچه هارو ببر پارک و زمین بازی و پارک های سربسته مخصوص بازی

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
راستی یعنی چی کوچه نیست بچه بره توش بازی کنه الان اون زمان نیست که بچه بره تو کوچه هزارتا دزد و قا ...

نه اینجا روستا بود ازاد بودن برااین میگم اونجا اذیت میشن تو خونه البته باشگاه و پارک نزدیکمونه

استارتر فقط میگی بازی! 

خب میبری پارک 

مطمئن باش اونجا میموندین همین بچه بزرگ بشه میگه چرا از روستا مهاجرت نکردین تا ما پیشرفت کتیم چیزی یاد بگیریم 

بی دلیل تعلیق شدم وقتی علتشو پرسیدم بازم تهدید به تعلیق شدم! اوکی ☺️
راستی یعنی چی کوچه نیست بچه بره توش بازی کنه الان اون زمان نیست که بچه بره تو کوچه هزارتا دزد و قا ...

دقیقااااا آفرین بچه فقط باید تو خونه باشه بیرونم خواست بره بزرگتر بره مراقبش باشه الان خیلی زمونه بد شده