2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو دوست داشته باش احساس لیاقت داشته باش و برات مهم نباشه

نه تنها شخص موردنظرت بلکه قبلیام برمیگردن

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

میدونم دوره عزت نفس و اینا رو کار کردم سابم گوشیدم ولی نمیاد 

عزیزم چون هنوز عزت نفس نداری ،اگه خودتو بالا میدونستی بخاطرش ساب گوش نمیدادی که 

باور کن هرچی برات مهم نباشه بیشتر جذب میکنی

تعقیب نکن جذب کن

عزیزم ما چله یس داریم تشکیل میدیم اگ دوست داشتی بهم درخواست دوستی بده تا بتونی توام عضو گروهمون باشی ...

سلام

آیدی یا لینک گروه دادن ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم چون هنوز عزت نفس نداری ،اگه خودتو بالا میدونستی بخاطرش ساب گوش نمیدادی که  باور کن هرچی ...

ینی شما میگی مطابق قانون جذب ینی این ک اصلا  برام مهم نباشه و نیست ؟ ینی واقعا میشه این جوری بیاد ؟ چیکارباید بکنم دقیقا ؟

ینی شما میگی مطابق قانون جذب ینی این ک اصلا  برام مهم نباشه و نیست ؟ ینی واقعا میشه این جوری بی ...

همش انرژیه همه ی این دنیا، جای بیقراری واسه اون خودتو سرگرم کارات کن برو با دوستات بیرون نمیدونم یه مهارت جدید استارت بزن درس بخون نمیدونم چی ولی از این کارا کن که بهتر بشی ، وحتما ورزش کن یا برقص چون ارتعاشتو بالا نگه میداره

تو هرچقدر تعقیب کنی دور میشن ازت حالا چه معشوق چه هرکس دیگه 

بشین بنویس که تو رابطه ات با آدما چه چیزایی اشتباهه کجاها احساستو بروز نمیدی کجا وقتی ناراحتی ازکسی نمیگی و چرا نمیگی 

چرا ترس از دست دادن داری 

و خیلی چیزای دیگه

رو همه ی اینا کار کن حتما

بعدم به خودت بگو که آیا من آفریده شدم که برای رسیدن به یکی دیگه انقدر تلاش کنم؟ چرا من اونی نباشم که برای داشتنم خودشونو به آب و آتیش بزنن 

همش انرژیه همه ی این دنیا، جای بیقراری واسه اون خودتو سرگرم کارات کن برو با دوستات بیرون نمیدونم یه ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی 

ی سوال مگ نمیگی همه چیز تو دنیا انرژیه،؟ خب کنار تمام این کارایی ک گفتی( خیلیا شونو انجام میدم مث رقص و مهارت ک دارم طراحی یاد میگیرم ) چجوری انرژی براش بفرستم ک دلتنگم بشه مثلا غیر این خودسازیا چجوری تلپاتی کنم ک بیاد 

ممنونم از وقتی که گذاشتی  ی سوال مگ نمیگی همه چیز تو دنیا انرژیه،؟ خب کنار تمام این کارایی ک گ ...

تو باید انرژیتو  پس بگیری  نه اینکه انرژی بفرستی 

چیزی که سهمت باشه بهت میرسه پس جنگیدن نمیخواد که 

چیزی ام که سهمت نباشه هرچقدر بجنگی نمی تونی نگهش داری

تمام انرژیتو صرف خودت کن