2777
2789
عنوان

یه عروسیمون نشه؟ بشه؟ 🥺🤣

1006 بازدید | 86 پست

سلام من کنکوری ام بعد از تابستون شروع کردم ب درس خوندن الان پنجشنبه یه عروسی داریم خودم مصمم بودم نرم 

بعد من هی میگم نرم تا میرم پیش مامانم و خواهرم وسوسم میکنن میگن بیا پشیمون میشیا اون ی روز رو جبران کن 🤣🤣منم زود گول میخورم 

ولی دو دلم میگم حالا اگر عروسی هم برم همه با خودشون میگن تو مثلا کنکوری هستی اومدی عروسی 

چه دغدغه هایی دارم من بیچاره خدایی 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه روزه برا روحیتم خوبه گور بابای حرف مردم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

ب نظرم برو من بودم میرفتم چون نری هم فکرت درگیره فامیلاتونم میگن وای ببین چقدر درس میخونه که وقت نداره خلاصه که صبحش زود تر بیدار شو تا نهار بخون بعدش شرروع کن اماده شو برو روحیت عوض میشه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اتفاقا عادی رفتار کن که ازت توقع خاصی نداشته باشن عروسی برو ما یه فامیل داشتیم یکسال بخاطر پسرشون جایی نرفتن کسی هم خونشون نرفت آخرشم دانشگاه آزاد قبول شد همه میگفتن این همه خوند آخرشم هیچی همه انتطارشون خیلی بالا رفته بود بخاطر رفتارشون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم کنکوریم.پنجشنبه مهمونی داریم بزور منو دعوت کردن بریم مامانمو خواهرمم منو میبرن. برو خوش بگذرون و ...

اره تازه قراره کل نوروز خونه بمونم هیچ جا نرفتم از تابستون

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

اولا به کسی چه ربطی داره ک بگن اومدی ؟

دوما وسط این درس و ... برو یه حال هوایی عوض کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥