2777
2789

یکم از خوبی پسر بگید اصلا نمیخام ناشکری کنم اما از اینکه دختر میخاستیم و پسر شد تو ذوقم خورده 

یکم از خوبی ها پسز بگید 

هرچند سلامت باشه فقط. اما ته‌دلمه دیگ

سر زنشم نکنید😔. دوس دارم  خودمو باهاش وقف بدم

بچه اولمه کلاهم قصد دومی نداریم دیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوادارت میشه دست عصای دستتون میشه ناشکرنباش عزیزم  من۲تاشم دارم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

چالش  نی نی🥰

شرکت کننده شماره304

جایزه 300تمن لباس یا وجه نقد

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

✍عکس نی نی های خودتون رو بفرستید

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

و پایان رای گیری12اسفند

اوووف بزار بیاد انقد شیرینه لوس لوسی مامانشه😍انقد بهت محبت میکنه و لوست میکنه ک حد نداره😁😁😁

ب شوهرم ی وقتایی میگم ی ذره از این نیم وجبی یاد بگیر 😊

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

فرق نداره جفتش بچس به این فک نکن که جنسش چیه مهم اینکه بچه داری تموم شد و رفت ،منم دختر میخواستم نشد دیگه بهش فک نمیکنم پسرامم بچه ان دیگه ،اگه قشنگ تربیت کنی از دختر بیشتر مونست میشه