2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری ، کمک 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
گفتم یه بی بی چک دیگه بگیرم دوشنبه صبح تست کنم که میشه هفت روز تاخیر  بعدش برم ازمایش  ...

بی بی چکهام جدیدا یکی در میان خوبن من چهار تا خریدم دوتاش سالم بود تازه برند خانم گفت بهترین برنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنم نمیشه اصلا حواسم پرت نمیشه

بازی کن فیلم ببین من دارم یه فیلم دانلود کردم ببینم آنقدر سرم شلوغه هنوز شروع نکردم مادر شوهر طبقه پایینه مونه بنده خدا این سه روزه همش فشارش بالا پایین میاره داغون شدم از بس فشارش و گرفتم 

من خودم حالت عادی افت فشار دارم صدام زد دوباره برم فشارش بگیرم با خودم گفتم یه فشار از خودم بگیرم فشارم ۱۵ روی ۱۰ بود🤣😅🤣

بازی کن فیلم ببین من دارم یه فیلم دانلود کردم ببینم آنقدر سرم شلوغه هنوز شروع نکردم مادر شوهر طبقه پ ...

دیگه شوهرم گفت نرو میگم بهش هر وقت خودم خونه ام فشارتو میگیرم عاطفه زیاد بلد نیست😅😅😅

بازی کن فیلم ببین من دارم یه فیلم دانلود کردم ببینم آنقدر سرم شلوغه هنوز شروع نکردم مادر شوهر طبقه پ ...

من درس میخونم 

یه عالمه جزوه ننوشته دارم

یاه عالمه مقاله . کنفرانس عقب افتاده 

ولی اینقدر ذهنم مشغوله 

حتی غذا هم نیمتونم بخورم 

یا ظرف همینجور میمونه کثیف

ذهنم اصلا جمع نمیشه