2777
2789
عنوان

حالم بده

94 بازدید | 8 پست

امشب خیلی یهویی دلتنگ اکسم شدم کلی گریه کردم رفتم تردز رو چک کردم دیدم دوتا عکس جدید گذاشته همیشه هروقت دلتنگش میشم یه نشون جدیدی ازش میبینم قبلا حتی حالش بد بود میومد تو خواب من

حالم خیلی بده یعنی واقعا حس میکنم دارم ذره ذره میمیرم یک و سال و نیمه گذشته من هنوز نتونستم کنار بیام قلبم هنوز باور نداره خیانتشو هیجوره نمیتونو ازش متنفر بشم🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل: 

باید اول شمارش و هر رد و نشون و کادو ای رو ازش از بین ببری ،  بعد خودت رو قانع کنی که مناسب هم نبودین و قسمت نبوده ،بعد هم خودت رو سرگرم کنی خیلی زیاد ، رفیق جدید و فیلم و شغل و باشگاه و کتاب ووووووو..... ، بعد کم کم فراموش میشه.....

و یکی بهارش میاد ، بهت قول میدم😁👍

رفتی میره ، تو حالا  به پاش بسوز و بساز، دل که ندارن...🖤🥀

راستی اگه دو تاپیکم رو گزارش بزنی ممنون میشم 🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

مراحل: باید اول شمارش و هر رد و نشون و کادو ای رو ازش از بین ببری ، بعد خودت رو قانع کنی که مناسب ه ...

مشخصه اصلا عاشق نشدی که انقدر راحت مراحل فراموشیو نام میبری😅💔

مراحل: باید اول شمارش و هر رد و نشون و کادو ای رو ازش از بین ببری ، بعد خودت رو قانع کنی که مناسب ه ...

بهارش : بهترش.😂

درضمن خیانته رو نخونده بودم .واقعا چطوری میتونی حتی به یه آدم خیانت کار یک لحظه هم فک کنی؟؟؟ برا خودت ارزش قائل باششششش خداااا...😶😶

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

کاش واقعا بمیرم از این زندگی تخمی واسم بهتره

خدا نکنه

لیاقتت مرگ بخاطر ادم خیانت کار نیست

غمشو میخوری بخور ولی فکر مرگ نکن

ما روحمون ازردس با مرگم فقط جسم میمیره

روح ضربع خوردمون اون دنیام باهامونه

مرگ پایان دردها نمیتونه باشه

عاشقم❤️

مشخصه اصلا عاشق نشدی که انقدر راحت مراحل فراموشیو نام میبری😅💔

عاشق که نشدم ، ولی خو یکی بود که رید تو زندگیم و من وابسته شدم تو اوج نوجوانی،چند سال پیش....

منم با لگد پرتس کردم بیرون....

چقدر دروغ گفت ، چقدر خیانت کار بود، چقدر تخمی بود، اه....

ازش متنفر شو.... جواب میده👍

دوستان لطفاً گزارش یادتون نره ، مرسی 🌷 همش دوتا تاپیکه🙏