بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درد سینه شدید داشتم امروز ساعت ۵اینا یهو پریود شدم ولی تا الان فقط پدم ۲قطره م روش نیست قبلا خونریزی ...
ماهاول اقدامم اينجور شدم و بعد شديد شد و پريود شدم
اين ماه نزديكاي تخمك گذاريم لكه بيني كرم رنگ درحد قهوه اي اخر ك خشك شد صورتي شد و چهار قطره اومد و يك روز قط شد روز بعد اومد همون مقدار بعد درد پريودي داشتم درست دوهفته ب پريود بعد پادرد و همه علائم اوند سراغم حتي حالت تهوه صب گاهي بعدم ك پريود بايد ميشدم دردشو داشتم اما نشدم بعد ك بي بي زدم مثبت شد
روز ۱۵ خونابه داشتم و از اون موقع کمرم میگیره الانم که روز ۲۶م سینه چپم گزگز میکنه و سنگین شده کمردرد گهگاهی دارم و امروز سر کار بودم چون سرپام بدددجور سمت راستم تیر میکشید انگار ی چیزی توش نبض میزد قشنگ حس میکردم از داخل ی چیزی توشه الان ک از سر کار برگشتم دراز کشیدم یکم بهتر شدم
۸و۹روز دیگه موعدمه چون دوره هام ۳۴و۳۵ روزه میشع امیدوار باشم؟ 🥲 چند ماهه اقدامم سخته خیلی
خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰