2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری ام  فردا موعودمه نمیدونم چی پیش میاد  سرسینه هات میسوزه حالت تهوه اینا نداری ؟

درد سینه شدید داشتم امروز ساعت ۵اینا یهو پریود شدم ولی تا الان فقط پدم ۲قطره م روش نیست قبلا خونریزیم اینجوری نبود ساعات اول شدید میومد

درد سینه شدید داشتم امروز ساعت ۵اینا یهو پریود شدم ولی تا الان فقط پدم ۲قطره م روش نیست قبلا خونریزی ...

ماهاول اقدامم اينجور شدم و بعد شديد شد   و پريود شدم  

اين ماه  نزديكاي تخمك گذاريم  لكه بيني  كرم رنگ درحد قهوه اي اخر ك خشك شد صورتي شد و چهار قطره اومد و يك روز قط شد روز بعد اومد  همون مقدار  بعد درد پريودي داشتم درست دوهفته ب پريود   بعد پادرد و همه علائم اوند سراغم حتي حالت تهوه صب گاهي   بعدم ك پريود بايد ميشدم دردشو داشتم اما نشدم  بعد ك بي بي زدم مثبت شد 

من باردارم بچه ها😍♥️

مبارکه عزیزم 

منم همچین علائمی دارم

روز ۱۵ خونابه داشتم و از اون موقع کمرم میگیره الانم که روز ۲۶م سینه چپم گزگز میکنه و سنگین شده کمردرد گهگاهی دارم و امروز سر کار بودم چون سرپام بدددجور سمت راستم تیر می‌کشید انگار ی چیزی توش نبض میزد قشنگ حس میکردم از داخل ی چیزی توشه الان ک از سر کار برگشتم دراز کشیدم یکم بهتر شدم 

۸و۹روز دیگه موعدمه چون دوره هام ۳۴و۳۵ روزه میشع امیدوار باشم؟ 🥲 چند ماهه اقدامم سخته خیلی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

مبارکه عزیزم  منم همچین علائمی دارم روز ۱۵ خونابه داشتم و از اون موقع کمرم میگیره الانم که رو ...

و اینکه همش گرگرفتگی دارم یهو داغ میشم انگاری از تو میسوزم شبا نمیتونم پتو بکشم روم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

مبارکه عزیزم  منم همچین علائمی دارم روز ۱۵ خونابه داشتم و از اون موقع کمرم میگیره الانم که رو ...

فدات بشم 

اگه لکه بینی داشتی احتمالا بارداری

من بیشتر علائم پادرد و سمت چپم  باراستم گاهی و درد پریودی و سرسینه هام کیود شد و  مثل خاب رفتگی میشد همراه با درد رگ ابی هم داره

و اینکه همش گرگرفتگی دارم یهو داغ میشم انگاری از تو میسوزم شبا نمیتونم پتو بکشم روم

منم اینجور میشدم ایشالله گرفته زیاد کار سنگین نکن غذاهای ک طب سرد دارن نخور و طب گرم دارن  معتدل بخور  خلاصه حواستت باشه تاموعودت

فدات بشم  اگه لکه بینی داشتی احتمالا بارداری من بیشتر علائم پادرد و سمت چپم  باراستم گاه ...

منم سینه هام هر دو حساس شدن و دقیقا همینی که میگی انگاری دور حلقش کبوده

منم اینجور میشدم ایشالله گرفته زیاد کار سنگین نکن غذاهای ک طب سرد دارن نخور و طب گرم دارن  معتد ...

انشالله که حدست درست باشه عزیزم😍

سرکار میرم همش سرپام بعد خونه تکونی هم دارم 

ولی سعی میکنم به خودم فشار نیارم 

انشالله که منم بعد ۸و۹ماه نتیجه بگیرم 

انشالله که حدست درست باشه عزیزم😍 سرکار میرم همش سرپام بعد خونه تکونی هم دارم  ولی سعی میکنم ...

پس كار نكن من خونع تكوني نكردم سبكارو انجام دادم  سنگيني بلند نكن مثلا مبل اينا

پس كار نكن من خونع تكوني نكردم سبكارو انجام دادم  سنگيني بلند نكن مثلا مبل اينا

فدات مهربون🙏❤️