2777
2789

یسری رفتیم بیرون موقع برگشت رفتن سیگار خریدن که بیایید ببینیم چجوریه 

ادم خیلی مثبتی نیستم با اونام کار نداشتم ولی از اولش گفتم من قبلا امتحان کردم خوشم نمیاد واقعا از تلخی ته گلو خوشم نمیاد حالا هی اصرار میکردن 

الانم گیر دادن بیایید بریم قلیون بکشیم اونا تو ی شهرن من یجادیگ هم واسم سخته هم خوشم نمیاد از قلیون کشیدن ولی الان هرچی بگم یا میگن پایه نیستی یا میگن 21 سالته دیگ همه چی دسته خودته پاشو بیا

واقعا نمیشه فهمید یکی خوشش نمیاد بکشه حتی یبار؟

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه قرار سیگار یا قلیون بکشن 😐😑

از نظر خودشون تفریحه ولی من یبار امتحان کردم گفتم دیگ نمیکشم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
از نظر خودشون تفریحه ولی من یبار امتحان کردم گفتم دیگ نمیکشم

به نظرم یه تجدید نظری توی رفیقات بکن . فردا بهت گیر میدن بیا مواد رو هم امتحان کنیم 😐😐

خانوادت نیستن که مجبور باشی باهاشون راه بیای 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
رفیقاتو به نظرم اسمشو رفیق نزاری بهتره 

خیر سرمون دیگ نوجون نیستیم مثلا

به نظرم یه تجدید نظری توی رفیقات بکن . فردا بهت گیر میدن بیا مواد رو هم امتحان کنیم 😐😐 خانوادت نی ...

متوجهم خودمم ولی تا یسال دیگ ک دانشگاه تموم بشه از این مشکلا داریم تا تموم شه هرکی بره پی خودش تو مسائل دیگ اونقدرام بد نیستن

خیر سرمون دیگ نوجون نیستیم مثلا

ربطی به نوجوون بودن یا نبودن ندارع که الان کلا مسیرشون اشتباهه خوبه حداقل دوست نداری بری سمت مواد یه دوستی داشتم یه قوطی سیگار و خالی میکرد به فکر ترکم نبود لامصب حال میکرد باهاش همین که با اونایی ولی از اونا نیستی خیلیه مراقب خودت باش دیگه همین 

ربطی به نوجوون بودن یا نبودن ندارع که الان کلا مسیرشون اشتباهه خوبه حداقل دوست نداری بری سمت مواد یه ...

اوکیه

متوجهم خودمم ولی تا یسال دیگ ک دانشگاه تموم بشه از این مشکلا داریم تا تموم شه هرکی بره پی خودش تو مس ...

ان شاءالله که بخیر بگذره این یه سال و با این تجربیات جدیدشون به فنا ندن همه رو . والا پسر دایی من رو همین دوستاش ورداشتن بردن دور دور با موتور ، تصادف کردن نزدیک بود دور از جون بمیره ، یه چشمش کور شد تقریبا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ان شاءالله که بخیر بگذره این یه سال و با این تجربیات جدیدشون به فنا ندن همه رو . والا پسر دایی من رو ...

امیدوارم 

اخییییی چقدر بد🥺