2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
مرد ۳۲ ساله ی بچه باز افتاده دنبال یه دختر زیر ۱۸ سال بعد تو به دختره فحش میدی؟ فکر کردی الان از او ...

بیخیال ب این مردا اطمینان نکنین  ب همین راحتی اینام بد نیستنااا

این همه قضاوت شبانه روز راجع ب تمام آدمایی ک اصلا ب شماها مربوط نیست چندش آوره  هروز و هروز دا ...

اگه روزی  اون دختر متوجه اشتباهش  بشه که دیگه خیلی دیر شده باشه  وبگه هیچ کس راه درستو بم نشون نداد بازم این حرفو میزنی معلوم سنت کم یه چیزی یاد گرفتی به اسم قضاوت حتی معنیشم نمیدونی فقط میخوایی یه چیزی بگی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روزی  اون دختر متوجه اشتباهش  بشه که دیگه خیلی دیر شده باشه  وبگاه هیچ کس راه درس ...

کاش بعضی ازآدما سرشون از زیر برف بکشن بیرون اطرافشونه ببینن ک چقدر  اوضاع جامعه افتضاح شده  

مرده که کرم داره این مشخصه ولی دختره وقتی رفته بهش پیام داده و ازش خواسته باهاش دوست بشه چی؟ دختره ...

میدونم توی مدرسه ها چه خبره

ولی هرچی باشه اونا بچه ان و هنوز عقلشون کامل نشده من نمیتونم وقتی یه مرد منحرف و کثیف به قصد گول زدن یه دختر زیر ۱۸ سال بهش نزدیک میشه بگم کرم از خود دختره بوده!

این که میگی هزاران نفر دیگرو درگیر کردن اشتباهه کسی تا خودش نخواد به خیانت نمیفته، کسی که با بچه ی زیر ۱۸ سال به زنش خیانت میکنه مشخصه آدم مریضیه

قضاوت؟؟؟؟ مرده پدو..فیله میگید قضاوت؟؟؟ با همین حرفا گند زدید به همه چی 

خب ب ت چه؟؟؟

تو بی نقصی؟؟؟

خدا میدونه تو پروندت چه نقاط سیاهی هست ک هنوز کسی نفهمیده!!!! ولی تو چسبیدی ب زندگی مردم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
میدونم توی مدرسه ها چه خبره ولی هرچی باشه اونا بچه ان و هنوز عقلشون کامل نشده من نمیتونم وقتی یه مر ...

تو میگی میره اون رو میگیره نه عزیز به اسمه ازدواج گولش میزنه میبره خونه خالی ..... بعدش هم میندازه سطل آشغال دختر رو فقط خدا کنه اون اتفاق نیفته 

میدونم توی مدرسه ها چه خبره ولی هرچی باشه اونا بچه ان و هنوز عقلشون کامل نشده من نمیتونم وقتی یه مر ...

مثل اینکه زنشو طلاق داده

اینکه مرده کثیفه هیچ شکی توش نیست حتی فراتره

ولی دختره صددرصد ساده نبوده

دلم میسوزه که چرا دختره باید قبول کنه باهاش باشه مگه عزت نفس نداره

ولی از نظر شما اگه یه دختر طبق گفته استاتر بی حیا بازی دربیاره و خودش بهش پیام بده، کرم نداره؟ 

مرده بیماره اوکی پلی چرا بین اینهمه دختر باید سمت این و امثالش بیاد

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

همین کارا ی جامعه رو نابود میکنه ی نگا ب دور ورت بنداز چ فسادایی میشه  اون مرد اگه آدم بود نمی ...

حرف و قضاوت و انرژی منفی روزانه ای ک اینجا با این تاپیکا ب همه تزریق میشه باعث رستگاریه اون مرد میشه؟؟؟!!!

شما هیچ سایه و نقطه سیاهی تو شخصیتت نداری؟؟

اون دختر خودش انتخاب کرده به هرررر دلیلی، ب منو شما چه؟؟؟

شما درس بگیر این اشتباهو انجام نده 

همین!!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خب ب ت چه؟؟؟ تو بی نقصی؟؟؟ خدا میدونه تو پروندت چه نقاط سیاهی هست ک هنوز کسی نفهمیده!!!! ولی تو چس ...

من نقطه سیاه هست تو زندگیم درست

ولی نمیام جار بزنم که نشون بدم بگم خوبیه بیاید انجام بدید 

من کارای مضخرف تو زندگیم کردم باشه

ولی هیچ کدوم اندازه سر سوزن رو زندگی کس دیگه ای تاثیر نداشته 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مثل اینکه زنشو طلاق داده اینکه مرده کثیفه هیچ شکی توش نیست حتی فراتره ولی دختره صددرصد ساده نبوده ...

دختره سنش بیشتر بشه پشیمون میشه قطعا 

ولی اون مرده دیگه خیلی کثیفه  پست  اگه آدم بود همچین کاریو نمیکرد