2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
میگم تو کدوم دهه متولد شدی؟ الان بچه دهه نودی رل میزنه تو میگی بشین سر درسش؟ تموم شد اون حیا و خجالت ...

اره واقعا خیلی دیدم دهه نودی رل زده !!!

نمیدونم چی بگم 

چرا انقد اوضاع جامعه افتضاح شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم چرا دختر این سنی فکرش پسربازیه

این وسط کسی ک بازی میخوره دخترس 

خودم دخترم دلم برای دخترای ساده میسوزه ک انقد زود اعتماد میکنن 

برا منم سواله واقعا عقل نداره دیگه 

آدم عاقل تو این سن سراغ این چیزا میره ؟!

موندم چرا دختر این سنی فکرش پسربازیه

فامیل رو می بینه دخترهاش ازدواج نکردن میگه من هم می مونم خدا شاهد هس دیدم میگم بعدش هم که ازدواج کرد خاک می ریزه رو سرش دیگه اون موقعه جای جبران نیس

مردو بیخیال از این اشغالا زیادن 

دختره خرابم زیاده 

در کل چه مرد چه زن خودش باید حواسش به خودش باشه

16 ساله سن کمی نیست برای این حماقت

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تو نمیخوام ناراحتت کنم پدر مادرت باید می گفتن که نگفتن خوب دیگه گذشته ها گذشته اگه شوهرت خوب هس بچسب ...

🌹🌹 نمی‌دونم چی بگم بابام بعد پشیمون شد میخواست بهم بزنه.عمه ام اینا گفتن نه آبروریزی میشه 

پسرای الان سمت بعضی دخترا نمیرن. دخترای چاق یک نمونش. من خودم بخاطر چاقیم هیچکس بهم نگا نمیکرد واقعا ...

تو سن کم زیر ۲۰ فقط ی هوسه  خیالت راحت چیزی براشن مهم نیس فقط برا هوس بازی 

لابد مشکل داره ،کدوم عاقلی تو سن نوجوانی با همسن باباش دوست میشه؟

از نظر روانی میگن وقتی کمبود توجه از سوی پدر دارن اینکارو میکنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این وسط کسی ک بازی میخوره دخترس  خودم دخترم دلم برای دخترای ساده میسوزه ک انقد زود اعتماد میکن ...

واقعا ضرر کردنی دختر هس خودم دخترم الان یک زمانی من هم سادگی کردم برو تاپیک هام رو بخون چقدر بلا کشیدم 

اونام پدرومادرب با طرز فکرشما دارند... لطفا رو خودتون کارکنید

واقعا مشکل داری. میگم بچه نسل جوون مثل نسل قدیم نیست کنترلشون تو چی میدونی بچهای اقوامت تو گوشیشون سرچ مخفی گوگل چی دارن اماده زاده خسته. من میگم بچه الان باید قبل از اینکه تو مدرسه روشن بشه پیش همکلاسیاش تو خونه پدرمادرش روشنش کنن بچه دچار انحراف نشه کنترل بشه. وگرنه همین الان تو همون خارجم از ۹ سالگی به بچع اموزش جنسی میدن‌. برو دیگ روم ریپلای نزن با اون افکار عجیب غریبت ک حتی با جامعه الان تناسب نداره حرفات بوی دهه ۶۰/۷۰ میده

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹