2777
2789

۴ساله ازدواج کردیم عقدیم و‌الان‌ نامزدیم،فقط ۴ماه اولش ذوق داشت برام بعدش همه چی عادی شد ودیگع ذوقی ندیدم ازش،حتی نمیگفت برات بریم لباس بخرم وقتیم خرید دید خیلی خیلی نیاز دارم رفت برام گرفت،اصلا اهل تفریح نیست تو خونه افسردگی گرفتم،انقدر از پدر ومادرش میترسخ جرات نداره با ماشینی که نصف پولشو خودش داده ببرتم بیرون،ی برادر عقده ای داره ی ماشین لگن دارن هی میبره میشورتش،تازه غر هم می‌زنه سرش و شوهرم ۴روز خونه خودشون بود۳بار انگار زنگی که بهم زد برای این بود که خودشو ضایع نکنه که هیچ مهری بهم نداره،تازه بعد ۴روز داشت میومد انقدر دیر اومد ،خونشون نزذیک خونه ماست ی سر بهم نزد و تلفنش انگار از روی سیاست بود،رفتیم خونه بخریم نصف پولو داد اما خونه ۳ذنگ ب اسم مامانش ۳ذنگ ب اسم باباشه،زندگیم پوچه ،دلم خوش نیست اصلا،چندباری رفتیم بیرون بهم زهرمار کرد،نه حرف میزنخ ن چیزی اونجا هم می‌خوابه و تو راه برگشت با گریه گفتم شما پسرا کسیو دوس داشته باشین زیر سنگ هرکاری براش میکنید با من بهت خوش نمی‌گذره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن نداره عزیزم جداشو 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

درکل ازدواج یه خریت بزرگ که زن گرفتارش میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عقدتون خیلی طولانی شده که. رابطه داری باهاش؟ خانواده ها چرا فشار نمیارن که برین خونه خودتون

ن خانواده اش فقط اختیار داری میکنن حتی میخایم از خونشون بریم بیرون از خانواده اش میترسه

خستم بخدا اینجا هستم انگار نیستم سرم داغونه اشتهام کوره ذلم میخاد بمیرم

خودتو نجات بده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

برو مشاوره ، شاید ادم ساده و زود باوری هست که درگوشش اوازه میخونن و گول میخوره ، شاید هم سیاست زن داری بلد نیست کافیه یکی یادش بده ، شاید هم در معرض افسردگی و بیماریه و نیاز به درمان داره ....سر خود تصمیم نگیر ،وقت برای خراب کردن همیشه هست ....بمون و بسازش اون طور ک میخوای اگه نشد خودت را تخریب نکن برو تا بفهمه اشتباه کرده و برای نفر بعدی عاقل تر بشه