2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
و منی که تو ۱۶ ۱۷ سالگی با ۱۸ بزرگتر ازدواج کردم 💔💔💔

کابرای اینجا نمیفهمن ما اون موقع نمیفهمیم شور و هیجان سنمون چشممون کور میکنه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا حالم بد شد کلا  نظرم نسبت ب هرچی مرده عوض شده واقعا چرا باید اینجوری باشه 

من ب شما حق میدم ،ولی شما هم قبول کنید بخاطر کل نگریتون ماهم طرز فکرمون نسبت ب خانما تغییر کنه 

میگم تو کدوم دهه متولد شدی؟ الان بچه دهه نودی رل میزنه تو میگی بشین سر درسش؟ تموم شد اون حیا و خجالت ...

چون شماها پروشون کردید تربیت خوب ندادید ...من دخترخاله پسرخاله هام دهه نودی آند آزبس خوب تربیت شدند فکر وذهنسون ورزش و درس...همه که لاشی نیستند دوست عزیز..

تو دوره منم بودن کسایی که هرز بودن چون تربیت درست نداشتند

همین جا ی کاربر اقا با افتخار میگفت دارم با ی دختره ۱۲ ساله حرف میزنم واقعا ک مردا چرا اینجوری شدن&n ...

به مریضی اینا یه چیز دیگ هم میگن 

شاید پسرای همسن خودش طرفش نمی‌رفتن ک با اون پسر ۳۴ ساله ک اومد طرفش فکر کرد خواستینه اینقدر راحت تک ...

مگه پسرای الانم سمت دختر نمیرن !

بخدا دیگه بد جور هوس باز شدن این پسرا 

چون شماها پروشون کردید تربیت خوب ندادید ...من دخترخاله پسرخاله هام دهه نودی آند آزبس خوب تربیت شدند ...

من مجردم به نظرت برم بچه مردم تربیت کنم؟ پرورششون بدم؟ 

به مریضی اینا یه چیز دیگ هم میگن 

گفتم این دختره می میفهمه از سر خامی ک بچگیش بوده برا این بچه ها م دندون تیز کردین چرا نمیگی دارم لاس میزنم همینو ک گفتم بنده خدا دهنش بسته شد 😂

میگم تو کدوم دهه متولد شدی؟ الان بچه دهه نودی رل میزنه تو میگی بشین سر درسش؟ تموم شد اون حیا و خجالت ...

بعدش هم به ازدواح ختم بشه هم زود طلاق والله من ۲۹ سالم هس تازه شدم شش روز هس شدم مجردم تا حالا ازدواج هم نداشتم اصلا هم ازدواج نمیکنم اصلاها هر کی ازدواج کرده یا طلاق گرفته یا هم زندگیش ناراضی هس

مگه پسرای الانم سمت دختر نمیرن ! بخدا دیگه بد جور هوس باز شدن این پسرا 

پسرای الان سمت بعضی دخترا نمیرن. دخترای چاق یک نمونش. من خودم بخاطر چاقیم هیچکس بهم نگا نمیکرد واقعا عقده شده بود رو دلم چرا برای هیچکس دوست داشتنی نیستم بعدا فهمیدم مشکل از پدر مادرم بهم پول نمیدن برم باشگاه