چندروز دیگه قراره یکی زنگ بزنه برای دخترم ۱۷سالشه. کمکم میکنید ؟.چی بگم که هم محترمانه باشه وهم فکر نکنن که عجله دارم یا از خدامه که بیان خونمون. چی بپرسم
مگه من میخوام بزور شوهرش بدم؟چرا اینطوری حرف میزنید با آدم..اصلا شاید خودش دلش بخوادمن ازتون سوال پر ...
خودش دلش بخواد خودشو بندازه تو آتیش بهش اجازه میدید؟خواهر من ۱۸ سالگی به زور گریه و التماس و اعتصاب غذا با اونی که میخواست ازدواج کرد و تو ۱۹ سالگی با بدن کبود و دست شکسته طلاق گرفت شوهر سابقش هم بچه بود و چیزی از زندگی نمی دونست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با دوتا بچه و بیماری روحی و خودکشی و ای سی یو و شوک مغزی طلاق گرفتم
اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /
مگه من میخوام بزور شوهرش بدم؟چرا اینطوری حرف میزنید با آدم..اصلا شاید خودش دلش بخوادمن ازتون سوال پر ...
نتیجه : اسی دنبال تایید اما همه نظرات منفی بود اسی عزیز واقعا سخت دختر۱۷ساله وارد روابط زناشویی وزندگی مشکلات وحاملگی بچه داری بشه احتمال همه هست اگه خودش دلش میخواد از روی هیجان واحساس نظرش شما عاقل تری
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)