2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

2616 بازدید | 179 پست

مردی ک ۳۴ سالشه رفته با ی دختر شونزده سال رل زده !!!!

واقعا حالم بد شد کلا  نظرم نسبت ب هرچی مرده عوض شده واقعا چرا باید اینجوری باشه 

هدفشون چیه واقعا خجالت داره 

چرا باید اینجوری باشه 

واقن؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اون شونزده ساله به این رو داده !

دخترا باید بدونن به این پیریا فقط باید رید تا اعتماد بنفسشون نره بالا ،همینا بعدا به خودشون افتخار میکنن که شونزده ساله قبولشون کرده

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦
چرا اون شونزده ساله به این رو داده ! دخترا باید بدونن به این پیریا فقط باید رید تا اعتماد بنفسشون ن ...

مرده افتاده دنبال دختره 

همین جا هم ی کاربر آقا داشت افتخار میکرد میگفت داره با ی دختر ۱۲ ساله حرف میزنه!

دخترا چرا انقد خودتونو دست کم میگیرین؟ چرا واقعا خیلی دلم میسوزه واسه دخترا که اینقدر زود گول میخورن🥺🥺🥺

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
از سر خامی و بچگیش  اون مرده چرا باید این کارو کنه ی زن دیگه داشته طلاق داده بنده خدا

خامی نداره من الان بیست سالمه ,۱۶سالم بود ملتو می‌انداختم تو جیبم ،۱۶سال الان اصلا خام نیست ،

مرده افتاده دنبال دختره  همین جا هم ی کاربر آقا داشت افتخار میکرد میگفت داره با ی دختر ۱۲ ساله ...

من و بقیه هم نوجوان بودیم ،چرا کسی دنبال ما نیومد؟

کرم از خود دختره ،کلی راه هست ،میتونست ازش شکایت کنه و غیره