2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
خامی نداره من الان بیست سالمه ,۱۶سالم بود ملتو می‌انداختم تو جیبم ،۱۶سال الان اصلا خام نیست ،

خیلی کم پیدا میشه تو این سن عاقل باشه 

اگه عاقل بود اصن نمیرفت رل بزنه چ برسه ب این مرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد ۳۰ ساله ای با دختر ۱۸ ساله ای رل زد کجا میری؟ اون خودم بودم و الان میگم واقعا انگار مغز خر خورده ...

دختره رو کشوندم باهاش حرف زدم گفتم داری اشتباه میکنی این مرده گولت میزنه  بهت آسیب بدی میرسونه کو گوش شنوا ؟

اختلاف سنی از ۹ بزنه بالا اشتباه محضه

دختره چرا اینقدکثیفه حالا چندشش نمیشه

شاید پسرای همسن خودش طرفش نمی‌رفتن ک با اون پسر ۳۴ ساله ک اومد طرفش فکر کرد خواستینه اینقدر راحت تک بعدی نباش این مسئله به اعتماد به نفسم ربط داره برای خودم پیش اومده گذشته 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

شاید پسرای همسن خودش طرفش نمی‌رفتن ک با اون پسر ۳۴ ساله ک اومد طرفش فکر کرد خواستینه اینقدر راحت تک ...

مگه ۱۶ساله اصن باید به پسر فکر کنه؟

بشین سر درسش‌.

باهمین حرفا بچه هارو و بی حیا کردید

من و بقیه هم نوجوان بودیم ،چرا کسی دنبال ما نیومد؟ کرم از خود دختره ،کلی راه هست ،میتونست ازش شکایت ...

دختره انقد تو خیابون جلف بازی در آورده نگا کرده این مرده ام بیش خودش چی فک کرده دختره رفته بود پیام داده بود ب مرده اونم قبول کرده 

مگه ۱۶ساله اصن باید به پسر فکر کنه؟ بشین سر درسش‌. باهمین حرفا بچه هارو و بی حیا کردید

میگم تو کدوم دهه متولد شدی؟ الان بچه دهه نودی رل میزنه تو میگی بشین سر درسش؟ تموم شد اون حیا و خجالت الان مردم سن پایین از هرچی لذت ببرن میرن طرفش میخواد رابطه باشه گل باشه بازی باشه گذشت این طرز فکر 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹