2777
2789
عنوان

رویای برآورده شده + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 54 پست
عزیزم مرسی شماهم موفق باشی  شمالیا خیلی گرونن و خب قبولی توشون سخت پارسال خیلی تو سرم بود برم ب ...

من خودم یه شهر کوچیک زندگی میکنم نزدیک رم و ابن مدت که اینجام، این یک سال و اندی فقط جنوب و رم رو گشته بودم و واقعا واقعا واقعا شمال با جنوب از لحاظ امکانات، سطح کیفیت زندگی، شرایط و... یکی نیس

خیلی جوانب رو دقت کن خصوصا که پزشکی سال‌های تحصیلش زیاده

بسلامتی دانشگاه  که رایگانه اما هزینه یه زندگی دانشجویی تو میلان چقدره؟ امکان اشتغال‌   ...

من میلان دانشجو نیستم اومدم سفر

یه شهر کوچیک نزدیک رمم

هزینه ها مجموعا تو شهر فسقلی من میشه ماهی ۵۰۰ حدودا

کار دانشجویی بله امکانش هست ۲۰ ساعت در هفته

بازار کار رشته من هم چون گستردگی زیادی داره خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میلان دانشجو نیستم اومدم سفر یه شهر کوچیک نزدیک رمم هزینه ها مجموعا تو شهر فسقلی من میشه ماهی ۵ ...

خب خداروشکر

دستمزد هر ساعت کار، چند یوروئه؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
من خودم یه شهر کوچیک زندگی میکنم نزدیک رم و ابن مدت که اینجام، این یک سال و اندی فقط جنوب و رم رو گش ...

بله درست میگید به شهر انتخابی هم هست وگرنه من خیلی از دوستام تو جنوب هستن و راضین اما در این که شمالی ها امکانات دارن که حرفی نیست 

جنوبی ها از نظر صرفه جویی میگم چون شهرهای شمالی بورسیه تنها کفاف نمیده

سلام عزیزم چند وقته رفتی ایتالیا شرایطش چطور بود من رشتم معندسی کامپیوتره و ترم اخرم میخام برای ارشد اقدام کنم ولی مدرک زبانمو هنوز نگرفتم میشع درخواست دوستیمو قبول کنی ی سری سوال دارم ممنون میشم🥺

سلام عزیزم شما راضی هستید از زندگی اونحا ؟

من میخوام برم آلمان اما برای کارشناسی چون تا صبر کنم برای ارشد خیلی طول میکشه و قطعا شرایط و دلار بیشتر و سختر میشه 

به نظرتون اپلای برای کارشناسی کنم چطوره ؟

میدونم راجب آلمان اطلاعاتی ندارید منظورم همون ایتالاس