2777
2789
عنوان

رویای برآورده شده + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 54 پست
ایشااااااااله عزیزم تلاش کن سعی کن برای مستر یا دکتری ت بورس بگیری حتما میشه و میتونی و میری 

بورس واسه مستر راحت تره البته ولی فون فاند فقط برای برای دکتری است

تصمبم گرفتم درسمو بخونم بعد برم

مهاجرت شغلی ینی

شما چطوری رفتی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاریس و به کل فرانسه یه چیز دیگه ست 🥲🚶🏻‍♀️❤️ بله تحصیلی

موفق باشی

منم یه ماموریت  رفتم پاریس

واقعا  کل اروپا در مقابل پاریس یه دهکده است 

مخصوصا  موزه لوور

که باید دوسه روز وقت بذاری و کل بخشاشو بگردی

بورسیه شدی؟

چه رشته ای و چه مقطعی؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
بورس واسه مستر راحت تره البته ولی فون فاند فقط برای برای دکتری است تصمبم گرفتم درسمو بخونم بعد برم ...

من تحصیلی رفتم

کاری هم خوبه ولی بعضی کشورا مثل آلمان و هلند جاب آفر بیشتره

ایتالیا کلا بورسیه میده برای بیشتر رشته ها فقط باید ازمون بدی

ایشالله ایمتت رو بترکونی و زودی بیای فقط یه توصیه

حتما حتما حتما شهرای شمالی و بزرگ رو بزن. سعی کن کارای ویزات رو زودتر بکنی و زودتر بیای

بورسیه چطوری؟ هزینه زندگیمم میدن؟ ازمونشون چطوریه؟ 

اره 

تقریبا ایمت سخت اما تولک ها راحت ترن اما‌ نه انقدر که نخونی 

زبان خوب و دروس اصلی مثل ریاضی فیزیک و شیمی زیست البته من برای دارو و پزشکی دندان بیشتر می‌دونم تا بقیه رشته ها

موفق باشی منم یه ماموریت  رفتم پاریس واقعا  کل اروپا در مقابل پاریس یه دهکده است  ...

بله بورسیه دارم

لیسانس مجدد ( ایران کارشناسی مترجمی انگلیسی داشتم ) 

اینجا بیزینس و اقتصاد میخونم

ایشالله ایمتت رو بترکونی و زودی بیای فقط یه توصیه حتما حتما حتما شهرای شمالی و بزرگ رو بزن. سعی کن ...

عزیزم مرسی شماهم موفق باشی  شمالیا خیلی گرونن و خب قبولی توشون سخت پارسال خیلی تو سرم بود برم باری اخه رنکش خیلی خوب بود اما در کل موندم 

بله بورسیه دارم لیسانس مجدد ( ایران کارشناسی مترجمی انگلیسی داشتم )  اینجا بیزینس و اقتصاد می ...

بسلامتی

دانشگاه  که رایگانه

اما هزینه یه زندگی دانشجویی تو میلان چقدره؟

امکان اشتغال‌  که فعلا وجود نداره، درسته؟

رشته شما، بازار کارش تو اروپا چطوره؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤